Uživali na plaži

Njihov privatni život našao se pod povećalom javnosti nakon nedavnog događaja, a čini se da im dodatna pažnja nimalo ne smeta

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ariarne Titmus i Kyle Niesler snimljeni su na jednoj australskoj plaži gdje se nisu ni pokušali suzdržati od razmjenjivanja nježnosti.

Australska zlatna olimpijka i plivačica Ariarne Titmus lijepo se provodi na zasluženom ljetnom odmoru, a paparazzima nije promakla na plaži Noosa gdje joj je društvo pravio dečko i plivač Kyle Niesler.

20-godišnja Ariarne i njezin vršnjak Kyle pokazali su impresivna tijela i mišiće koji su rezultat napornih i učestalih treninga, no za razliku od izdanja u bazenu, ona je bila u bikinju s tangicama trendi leopard uzorka u kakvom je inače nemamo priliku često vidjeti. Na licu nije imala ni trunke šminke, a od sunca se zaštitila bijelom kapom i sunčanim naočalama.

Par se nije odvajao jednog od drugog, a nisu se baš mogli suzdržati od izmjenjivanja strasti i poljubaca i u tome ih ništa nije moglo omesti. Zajedno su godinu dana, a zajedničke fotografije vole dijeliti i na društvenim mrežama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ARIARNE TITMUS (@ariarnetitmus_)

Njihov privatni život našao se pod povećalom javnosti i medija i to nakon što je Ariarne osvojila zlatnu medalju na nedavno održanim Olimpijskim igrama u Tokiju.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lejla Filipović Celebrity Lejla Filipović pokazala sestre s kojima je jako bliska, a zbog bolnog gubitka su imale teško odrastanje: "Seke napokon zajedno"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene