"svjetlo na kraju tunela"

Legendarni glumac se cijepio nakon čak godinu dana samonametnute karantene, a obožavatelji se našalili s njim

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Anthony Hopkins se zahvalio na cijepljenju, a njegovi pratitelji su mu poručili da je nacionalno blago i našalili se aludirajući na njegovu ulogu Hanibala Lectera u trileru "Kad jaganjci utihnu".

Glumac Anthony Hopkins, koji je 31. prosinca prošle godine proslavio 83. rođendan, pohvalio se na društvenim mrežama da je bio na cijepljenju protiv COVID-a 19. 

Pogledaj i ovo showbuzz u samoizolaciji je Princ Charles ponovno pozitivan na koronavirus, vijest je potvrdio samo dan nakon što je organizirao druženje od 350 ljudi

"Hvala Javni zdravstveni centar u okrugu Los Angeles, CHA Hollywood Presbyterian medicinski centar i moja draga prijateljice Dr. Maria Teresa Ochoa. Svjetlo na kraju tunela (nakon godinu dana samonametnute karantene)", napisao je legendarni oskarovac. 

Hopkins je podijelio na Twitteru i Instagramu snimku na kojoj ga cijepe u njegovom automobilu i oduševio svoje pratitelje. "Dugo živio, Anthony", "Sretno, prijatelju. Jedni ste mi od omiljenih ljudi svih vremena. Ostanite zdravi, gospodine Hopkins", "Zaštite ovog čovjeka pod svaku cijenu", "Nekako ste i dalje prepoznatljivi s maskom", "Pazite na sebe i ostanite zdravi. Nacionalno ste blago", komentirali su njegovi obožavatelji. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anthony Hopkins (@anthonyhopkins)

Neki su se našalili aludirajući na njegovu ulogu Hanibala Lectera u trileru "Kad jaganjci utihnu" za koju je osvojio Oscara za najbolju glavnu ulogu. "Trebali ste staviti Lecterovu masku", "Kratko nakon ovog videa, Dr. Ochoa je nestala i prazna boca vina Chianti je nađena uz mjesto cijepljenja", napisali su. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Minea Minea (Foto: Instagram) Minea (Foto: PR) +0 Minea (Foto: Instagram) Celebrity Minea pozirala u uskoj suknji i pokrenula lavinu komplimenata: "Kao vino si, što starija to bolja!"

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene