Obiteljske zgode i nezgode!

Anja Alavanja podijelila anegdotu s obiteljskog putovanja: "Ima i većih budala od nas"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Anja Alavanja Viljevac objavila je fotografiju iz Dubaija na kojoj pozira s malenim sinom Danom.

Naša voditeljica Anja Alavanja Viljevac ovih dana s obitelji uživa u toplom Dubaiju, a zgode s odmora dijeli i sa svojim pratiteljima na profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Anja Alavanja (FOTO: Instagram) "Ženo zgodna!" Devet mjeseci nakon trećeg poroda naša voditeljica izgleda kao da nikad nije rodila, u badiću je zasjenila i poznatu znamenitost!

Anja je tako objavila fotografiju na kojoj pozira sa sinom Danom kojeg je dobila sa suprugom Vedranom Viljevcem s kojim se vjenčala prije nekoliko mjeseci pa opisala dio avanture s putovanja.

"Penjemo se danas s malim na Burj Kalifu, i jadamo se kako nam leđa otpadaju od nošenja, jer nam kolica služe samo za prtljagu. Pa mijenjaj pelenu, traži kašicu, pa briši ono što je bljucnuo. I onda u silasku naiđemo na strance s troje male djece. Tata hrani bebu, malo veća curica cendra u kolicama, treće trči oko njih. Mama pokušava sklopiti bebina kolica, sve joj pada. A ja si pomislim, ima i većih budala od nas", napisala je Anja uz fotografiju koju je objavila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Alavanja Viljevac (@anja_alavanjaviljevac)

"Ima, ima, uvijek. Bravo, krasni ste", "A vidi slika za časopis", "Ma super ste", zaključili su njezini pratitelji.

Anja i Vedran vjenčali su se u rujnu prošle godine nakon čega su otputovali na medeni mjesec u Rim na koji su također bili poveli malenog Dana.

Anja je vezu s Vedranom započela nakon razvoda od glazbenika Željka Romca s kojim ima dva sina, a vijest o trećoj trudnoći uspješno je skrivala nekoliko mjeseci.

Dan je na svijet stigao u travnju, a Anja je vijest o njegovu rođenju podijelila na svojem Instagramu.

"Urbi et orbi: novi frajer je u gradu! Stigao je malo ranije, baš u pravo vrijeme. Jako je malen i jako glasan, i već je zamijenio noć za dan. Voljet ćemo ga svejedno najviše na svijetu. I da ne razočaram svog prijatelja, koji se voli rugati entuzijastičnim objavama friških roditelja: dug je 50 cm, težak 3150 grama", napisala je tada voditeljica pored fotki na kojima je pozirala s novorođenim sinčićem u naručju uz koju je dodala i hešteg "treće pa muško".

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham i Harper (Foto: Instagram) +3 David Beckham i Harper (Foto: Instagram) Celebrity Beckham izazvao zgražanje zbog nove obiteljske snimke, evo što je to svima zasmetalo: "Malo je prevelika za ovako nešto"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene