nova ljubav?

Pa tko bi njih spojio! Angelina Jolie već neko vrijeme se druži sa slavnim glazbenikom, upoznao je i njezinog sina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Angelina Jolie i The Weeknd viđeni su kako zajedno večeraju u jednom restoranu u Los Angelesu, a pojavile su se i informacije da su se u tajnosti družili u New Yorku.

Glumica Angelina Jolie prije nekoliko dana je bila na obiteljskom izletu u New Yorku, gdje je njezin sin Pax (17) upoznao glazbenika The Weeknda. Britanski The Sun piše kako to nije prvi put da su se 46-godišnja glumica i 31-godišnji glazbenik vidjeli, a navodno su neko vrijeme proveli zajedno u tajnosti.

Pogledaj i ovo Angelina Jolie što kažete na transformaciju? Angelina Jolie potpuno je promijenila svoj imidž: Od prepoznatljive brinete postala je plavuša, kako joj stoji ova boja?

"Angelina je već neko vrijeme u kontaktu s glazbenikom, a u isto su vrijeme bili u New Yorku. Na jednom spoju im je društvo pravio i njezin sin Pax koji je njegov veliki fan. Zasad su samo prijatelji, no tko zna što se između njih može dogoditi u budućnosti. The Weeknd nikada nije skrivao da je zaljubljen u Angelinu", rekao je izvor blizak paru.

The Weeknd, inače pravog imena Abel Tesfaye, i Angelina Jolie prije nekoliko dana su prvi put viđeni zajedno u javnosti nakon večere u Los Angelesu. Našli su se u Santa Monici, no kućama su otišli odvojeno.

Njihovi obožavatelji ostali su u čudu te ne mogu ni po čemu spojiti glumicu i glazbenika, iako je on još u jednoj pjesmi 2016. godine spomenuo Angelinu.

Inače, Angelinu Jolie su povezivali s nekoliko slavnih osoba još otkako se rastala od Brada Pitta. U braku je bila tri puta, s Johnnyjem Lee Millerom, Billy Bobom Thortonom i Bradom Pittom. The Weeknd je s druge strane ljubio Bellu Hadid, Selenu Gomez i Rosaliju.

Angelinu su nedavno povezivali s njezinim bivšim suprugom Johnnyjem Leejem Millerom jer je nekoliko puta snimljena kako ulazi i izlazi iz njegova stana i to sve dok brakorazvodna parnica s Bradom još uvijek nije službena završena.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Hosk (Foto: Instagram) Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: AFP) +4 Fantasy Bra Elsa Hosk (Foto: Instagram) Celebrity Svima je bilo jasno da ne nosi grudnjak, ali u jednom se trenutku čak pokušala i pokriti zbog brojnih znatiželjnih pogleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene