Uvijek originalna!

Pažnju s Angelinina nikad bujnijeg dekoltea ukrao je neobičan detalj na bradi, samo ona može isfurati nešto ovakvo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Angelina Jolie pojavila se na premijeri filma "Eternals" u očaravajućem izdanju, a sa sobom je povela i svoju djecu.

Glumica Angelina Jolie (46) ne pojavljuje se često na holivudskim događajima, no sada nije mogla propustiti premijeru svojeg novog filma "Eternals" u Los Angelesu.

Pogledaj i ovo Angelina Jolie i James Haven - 2 povukao se Prošle su 24 godine otkako je poljubac Angeline Jolie s bratom zgrozio javnost, evo što se dogodilo s njim i gdje je nestao poslije toga skandala!

Za tu se prigodu i posebno sredila, a sa sobom je povela svoju djecu, sina Maddoxa (20), kćeri Zaharu (16) i Shiloh (15) te 13-godišnje blizance Vivienne i Knox, i svi su zajedno pozirali na crvenom tepihu.

Angelina je zablistala u neobičnoj kreaciji u kojoj je istaknula nikad bujniji dekolte i koja je na prvi pogled izgledala kao haljina, no kada je zakoračila, vidjelo se da se radi o kombinezonu.

No pažnju s njezina dekoltea skrenuo je jedan neobičan komad nakita. Uvijek originalna, Angelina je ukrasila svoju bradu velikim zlatnim ringom, a uskladila ga je i s ostatkom nakita koji je nosila.

Inače, iako njezin razvod od Brada Pitta još nije finaliziran, ovih dana se ne prestaje pričati o njezinu ljubavnu životu. Prvo se šuškalo da ljubi 15 godina mlađeg glazbenika The Weeknda jer su u posljednje vrijeme nekoliko puta viđeni skupa, no zatim je snimljena i u društvu svojeg bivšeg supruga Jonnyja Leeja Millera.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Kristijan - Nastup na Supertalentu Kristijan - Nastup na Supertalentu +0 Kristijan - Nastup na Supertalentu Celebrity Tom Cruise iz Širokog Brijega bacio Hrvatsku na koljena: Zbog ovog videa svaka djevojka iz publike poželjela je biti njegova princeza!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Anja Šovagović Despot (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Prepoznajete li ih? Poznati domaći par pred oltar je stao nakon samo nekoliko dana veze, a 35 godina kasnije i dalje su zaljubljeni preko ušiju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene