nema kompromisa!

Njihov razvod mogao bi biti jedan od najskupljih u povijesti Hollywooda, a kraj bitke ne nazire se ni nakon 4 godine!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Angelina Jolie podnijela je zahtjev za razvod od Brada Pitta u rujnu 2016. Još se nisu dogovorili oko podjele njihove skupocjene imovine i skrbništva nad petero djece, a sve bi moglo potrajati još šest godina.

Ne nazire se kraj žestokoj brakorazvodnoj parnici Angeline Jolie (45) i Brada Pitta (57), a pravni stručnjaci kažu da bi mogla potrajati još šest godina. 

Pogledaj i ovo Shiloh Jolie-Pitt pokazala novu frizuru Odmalena želi izgledati kao dječak, ali odrasla je u kopiju svoje prekrasne majke, pogađate čija je ovo kći?

Sve je počelo u rujnu 2016. kada je Angelina podnijela zahtjev za razvod zbog nepomirljivih razlika i otada je svaki od bivših supružnika potrošio više od milijun dolara na sudske troškove. Jolie i Pitt još se nisu dogovorili kako će raspodijeliti svoju imovinu vrijednu milijune dolara, a sporazum nisu postigli ni o skrbništvu maloljetne djece. 

Bivši par, kojem je javnost nadjenula nadimak Brangelina, dobio je tijekom 10-godišnje veze kćer Shiloh (14) i blizance Knoxa i Vivienne (12). Usto je Pitt posvojio Maddoxa (19), Paxa (17) i Zaharu (16) kao što je to ranije učinila i Jolie.

Glumica je nedavno prodala sliku Winstona Churchilla koju joj je darovao Brad, a prvotno se pisalo da se rješava uspomena iz braka. No, kako tvrde strani mediji, to je učinila kako bi se rasteretila troškova suđenja i za nju je dobila na aukciji u Londonu početkom mjeseca 11,5 milijuna dolara. 

Poznata američka odvjetnica Kelly Chang Rickert rekla je za Daily Mail da bi troškovi razvoda bivšeg glumačkog para mogli oboriti rekorde.

"To bi mogla biti jedna od najskupljih brakorazvodnih parnica u povijesti Hollywooda kada je riječ o sudskim troškovima. Sad već traje više od četiri godine i jedan je od najdužih slučajeva poznatih za koje smo čuli. Vjerujem da je svatko od njih potrošio više od milijun dolara", ispričala je. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie, Brad Pitt (Foto: Profimedia) Angelina Jolie, Brad Pitt (Foto: Profimedia) Brad Pitt Angelina Jolie (Foto: Getty) Brad Pitt, Angelina Jolie (Foto: Profimedia) +3 Angelina Jolie (Foto: Instagram) Zanimljivosti Pogledajte luksuznu vilu u kojoj se Angelina skriva od korone, od cijene ovog zdanja moglo bi vam se zavrtjeti u glavi!

Dodala je da i Angelina i Brad imaju poznate i kvalitetne odvjetnike, koje dobro plaćaju, a još su unajmili i privatnu sutkinju koja je dosad na njihovu slučaju sigurno zaradila pola milijuna dolara. 

Kaže kako bi sve moglo potrajati još šest godina ako se Pitt i Jolie ne dogovore oko skrbništva jer će tad njihova najmlađa djeca, blizanci Knox i Vivienne biti punoljetni. 

Krajem prošle godine je procurila informacija da su bivši supružnici pozvali čak 21 svjedoka u svojoj parnici, a među njima su bili stručnjaci za sigurnost, njihovi bivši osobni asistenti i dječji psiholozi. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput Celebrity Još jedna u nizu predivnih fotografija Maje Šuput i malenog Blooma rijetke će ostaviti ravnodušnima

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene