jako nasmijala pjevačicu

Andrea Šušnjara objavila romantičnu sliku s dečkom, a obožavateljici je zasmetala jedna sitnica: "Ja bih ga u snijeg bacila"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Andrea Šušnjara ranije je skrivala od javnosti dečka Marka Juričića s kojim je u vezi više od dvije godine, a sada ponekad podijeli fotografiju s njim i pokazuje koliko je sretna.

Andrea Šušnjara (33) objavila je fotografiju sa sedam godina mlađim dečkom Markom Juričićem kojeg sve češće pokazuje posljednjih mjeseci. 

Pogledaj i ovo Tonči Huljić i Andrea Šušnjara Razmišlja o drastičnom potezu Tonči Huljić o sudbini grupe Magazin nakon Šušnjarina odlaska: "Možda ne treba prljati budućnost novim pjesmama"

Par je u vezi više od dvije godine, a na početku ga je pjevačica Magazina skrivala od javnosti. "Poljubac na snijegu", napisala je Andrea uz njihovu sliku na planini Jahorini u Bosni i Hercegovini. 

Pratitelji pjevačice na Instagramu su komentirali kako su lijep par. "Aww. Predivno", "Uživajte, zasluženo je", "Hej, vas dvoje premedenih ljudi", napisali su joj. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea Šušnjara (@andreasusnjara_official)

Ipak, nekima je upao u oči jedan detalj s fotografije. "Mogao je ruke izvaditi iz džepa ili da se ne bi smrznuo? Ljubi ona njega, on se pravi da ga nema, muško", komentirala je jedna pratiteljica. Andreu su njene riječi jako nasmijale i samo je stavila emotikone koji plaču od smijeha i izraz top. 

Pratiteljica se na to još nadovezala. "Svaka čast tebi, ja bih ga u snijeg bacila, za tebe ih ima kojeg hoćeš", istaknula je. Jedan pratitelj je upitao i gdje su im skije, a pjevačica je lajkala njegov komentirao. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava - 4 Kristina Penava - 3 Kristina Penava Mandarina +0 Kristina Penava Mandarina Celebrity Kristina Mandarina uz haljinu dubokog dekoltea odabrala neobičnu obuću, a mnogi su se usredotočili na nešto drugo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene