"Ma tko to vidi?"

Atraktivna Sinjanka pokazala svoju raskoš pa moli oprost zbog detalja na bujnoj pozadini: "Jahala sam u preuskim trapericama"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Anđela Šimac pozirala je u bikiniju pa se ispričala zbog masnice na pozadini, a neki od obožavatelja poručili su joj da se jedva i primijeti.

Sinjska manekenka 22-godišnja Anđela Šimac, poznata i kao djevojka koja je zavela dinamovca Lirima Kastratija, ovih dana uživa na Maldivima, a svojim obožavateljima na Instagramu golica maštu iz dana u dan.

Pogledaj i ovo Anđela Šimac Kaže da je zadovoljna! Lijepa Sinjanka i bivša djevojka nekadašnjeg dinamovca pohvalila se luksuznim poklonom: ''Bolje ne može!''

Jednom od posljednjih fotografija koje je objavila sve je dodatno zaintrigirala jer se na njoj vidi masnica na njezinoj bujnoj pozadini, a Anđela se zbog toga čak odlučila ispričati.

"Molim vas, oprostite mi zbog masnice na guzi, to je rezultat jahanja konja u kratkim uskim trapericama", napisala je uz fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angie (@angieliciious)

"Najljepša", "Ovo je najbolja fotka", "Kakva ljepotica", "Ti si dijamant", "Svejedno izgledaš fenomenalno", "Pozovi nekad da ti pomognem u uživanju", "Super seksi", "Jako si lijepa", "Nebo ti je granica, predivna si, pališ i žariš", "Volio bih biti s tobom", "Svakim danom sve si ljepša i ljepša žena", "Kakva masnica, tko gleda masnicu? Toliko si tamna da se i ne kuži", "Nema ljepšeg pogleda", samo je dio tisuća komentara koji su joj pristigli sa svih strana svijeta.

Anđela radi kao model za kupaće kostime i donje rublje, pa često na društvenoj mreži dijeli svoje golišave fotke. Bila je i finalistica na izboru za Najseksi Hrvaticu 2016. godine, prethodno se natjecala za Kraljicu Hrvatske na Pagu, no tamo nije ostvarila zapažen rezultat, a iste je godine osvojila titulu Lica godine Hrvatske.

Da ljubi 22-godišnjeg dinamovca, doznalo se nakon što je na Instagramu objavila video s proslave njegova rođendana koja, zbog velikog broja okupljenih, nije bila u skladu s epidemiološkim mjerama. Podijelila je i jednu njihovu zajedničku fotku koju je kasnije izbrisala, i nije poznato jesu li Šimac i Kastrati još uvijek par.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Bruno Petković (Foto: Instagram) Celebrity Iva Šarić se obračunala s hejtericom s Instagrama, čini se da ju je baš naljutila: "Što ćeš sad, ljepotice?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene