Obline u prvom planu

Djevojka dinamovca pohvalila se fotkama s luksuznog odmora, fanove je počastila zamamnim prizorom: ''To se zove panorama''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Anđela Šimac pohvalila se fotografijama s odmora na koji je otputovala u Grčku, a nije propustila priliku da bujne obline i ovog puta istakne u prvi plan.

Atraktivna Sinjanka koja je osvojila srce nogometaša Dinama Lirima Kastratija, 25-godišnja Anđela Šimac na Instagramu ima gotovo sto tisuća pratitelja s kojima svakodnevno dijeli svoje atraktivne fotografije i golišava izdanja. 

Pogledaj i ovo Anđela Šimac Kaže da je zadovoljna! Lijepa Sinjanka i bivša djevojka nekadašnjeg dinamovca pohvalila se luksuznim poklonom: ''Bolje ne može!''

Svoje je obožavatelje ovih dana počastila zamamnim prizorom iz jednog luksuznog resorta u Grčkoj, a na fotografiji koju je objavila u prvom se planu nalazi njezina bujna pozadina dok pozira u bazenu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angie (@angieliciious)

"To se zove panorama", "Lijep pogled", "Kakvo tijelo imaš", "Prekrasna si dušo", "Oduzimaš dah, apsolutno", "Nedostižan san mnogih frajera", "To je savršen pun mjesec", "Kako moćna fotka", "I poslije kažu zašto su ratovi izbijali zbog žena... Za ovo vrijedi poginuti", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

Upravo su njezine obline bile već nekoliko puta vruća tema medija i rasprava je li njezina pozamašna stražnjica prirodna ili je ugradila implantante, no ona tvrdi kako sve to može zahvaliti napornim treninzima kojima održava top formu. 

Anđela inače radi kao model za kupaće kostime i donje rublje, a bila je i finalistica na izboru za Najseksi Hrvaticu 2016. godine. Prethodno se natjecala za Kraljicu Hrvatske na Pagu, no tamo nije ostvarila zapažen rezultat, a iste je godine osvojila titulu Lica godine Hrvatske.

Da ljubi 22-godišnjeg dinamovca, doznalo se nakon što je na Instagramu objavila video s proslave njegova rođendana koja, zbog velikog broja okupljenih, nije bila u skladu s epidemiološkim mjerama.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Cheryl Cole (Foto: Profimedia) Cheryl Cole (Foto: Profimedia) Cheryl Cole (Foto: Profimedia) Cheryl Cole (Foto: AFP) +5 Cheryl Cole (Foto: AFP) Celebrity Ona na računu ima milijune, ali bratu koji je beskućnik ne želi dati ni novčića, evo koji je točno razlog za to

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene