Pohvalila se!

Sinjsku manekenku koja čeka dijete s bivšim dinamovcem jurila policija zbog očitog prekršaja: "Lirime, plaćaš kaznu!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Anđela Šimac na Instagramu je objavila prepisku s Lirimom Kastratijem, kojemu se javila iz vožnje te se pohvalila kako ju je zbog brzine jurila policija.

Sinjska manekenka Anđela Šimac, koja čeka dijete s bivšim nogometašem Dinama Lirimom Kastratijem, na Instagramu se pohvalila da ju je zbog prebrze vožnje jurila policija.

Pogledaj i ovo Anđela Šimac - 8 Gotova ljubav! Lijepa Sinjanka i bivši dinamovac prekinuli su vezu samo nekoliko mjeseci nakon rođenja kćerkice: ''Ne možemo više zajedno...''

Objavila je prepisku s Lirimom u kojoj mu je poslala video iz vožnje, a on joj je savjetovao da pazi kako vozi i da ne bježi policiji. "Lirime, plaćaš kaznu!" poručila mu je uz fotografiju razgovora koju možete pogledati u galeriji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Angie (@angieliciious)

Inače, Anđela i Lirim su u slatkom iščekivanju prinove koja bi trebala stići na proljeće, kako je buduća mama u rujnu otkrila za RTL Exkluziv. Vijest da čeka dijete s Lirimom objavila je samo dva tjedna nakon što je on iz Dinama prešao u poljski klub Legija, čime je potvrdila i da su opet u vezi nakon što su nakratko bili prekinuli.

Razlog njihova prekida bio je video koji je kružio internetom u kojem Anđela plače dok njezin bivši dečko, talijanski nogometaš Mario Balotelli, nezainteresirano igra Playstation.

Anđela i Mario bili su u kratkoj vezi prije dvije godine, a iako je Lirim za to znao, video mu je zasmetao pa su prekinuli. Nakon što su se pomirili, Anđela se preselila kod Lirima u Varšavu, a otkrila ja i da im vjenčanje nije u planu.

Anđela inače radi kao model za kupaće kostime i donje rublje, a bila je i finalistica na izboru za Najseksi Hrvaticu 2016. godine. Prethodno se natjecala za Kraljicu Hrvatske na Pagu, no tamo nije ostvarila zapažen rezultat, a iste je godine osvojila titulu Lica godine Hrvatske.

Za njezinu vezu s bivšim dinamovcem doznalo se nakon što je ona na Instagramu objavila video s proslave njegova rođendana, koja zbog velikog broja okupljenih nije bila u skladu s epidemiološkim mjerama, a detalje o svojem odnosu dugo su tajili od javnosti.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Puna kuća (Foto: Profimedia) Celebrity Procurile sumnje u uzrok smrti Boba Sageta, takva ozljeda nije mogla nastati slučajno? "Potrebno je puno snage da lubanja zadobije toliko oštećenje"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene