lijepa vijest!

Atraktivna sinjska manekenka čeka dijete s bivšim dinamovcem, šuškalo se da su prekinuli, a vezu dosad nisu potvrdili

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Anđela Šimac i Lirim Kastrati dosta su tajanstveni oko svojeg odnosa, no sada su prvi put potvrdili svoju vezu i otkrili da će postati roditelji.

Sinjska manekenka Anđela Šimac (25) i bivši nogometaš Dinama Lirim Kastrati (22) čekaju dijete, ekskluzivno doznaje RTL Exkluziv.

Pogledaj i ovo Anđela Šimac - 8 Gotova ljubav! Lijepa Sinjanka i bivši dinamovac prekinuli su vezu samo nekoliko mjeseci nakon rođenja kćerkice: ''Ne možemo više zajedno...''

Prinova bi trebala stići na proljeće, a sretnu vijest objavili su samo dva tjedna nakon što je Lirim iz Dinama prešao u poljski klub Legija. Time su i prvi put javno potvrdili da su par.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Angie (@angieliciious)

Anđela inače radi kao model za kupaće kostime i donje rublje, a bila je i finalistica na izboru za Najseksi Hrvaticu 2016. godine. Prethodno se natjecala za Kraljicu Hrvatske na Pagu, no tamo nije ostvarila zapažen rezultat, a iste je godine osvojila titulu Lica godine Hrvatske.

Za njihovu vezu doznalo se nakon što je Anđela na Instagramu objavila video s proslave njegova rođendana koja, zbog velikog broja okupljenih, nije bila u skladu s epidemiološkim mjerama. Detalje o svojem odnosu do sada su tajili, a šuškalo se i da su prekinuli kada je Anđela sa svojeg Instagrama obrisala njihove zajedničke fotke, no čini se da ljubavi ipak nije došao kraj.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Nemcova (Foto: Instagram) Petra Nemcova (Foto: Instagram) Petra Nemcova (Foto: Instagram) Petra Nemcova (Foto: Instagram) +10 Petra Nemcova (Foto: Instagram) Celebrity Kobno jutro kad je izgubila ljubav svog života zauvijek će joj ostati u sjećanju, godinama se oporavljala od tragedije koja ju je sustigla

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene