nikad sretniji par

Njihova ljubav je počela skandalozno i nju su secirali u detalje, ali sve su to skupa prebrodili i osvojili naklonost mnogih

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ana Ivanović posvetila je romantičnu objavu svom suprugu Bastianu Schweinsteigeru za njegov 37. rođendan i pokazala da u njihovom braku ne nedostaje ljubavi.

Ana Ivanović (33) i Bastian Schweinsteiger (37) imaju skladan brak na kojem im mnogi zavide, no njihovi ljubavni počeci nisu bili nimalo laki i ohrabrujući. 

Pogledaj i ovo Bastian Schweinsteiger i Ana Ivanović - 2 Malo iznenađenje! Bastian Schweinsteiger supruzi Ani Ivanović rođendan je čestitao romantičnom porukom na srpskom i tako sve oduševio!

Kao i uvijek kad nešto slave, bivša tenisačica posvetila je romantičnu objavu na Instagramu svom suprugu. 

"Ako bih trebala nekome pokazati fotografiju savršenog trenutka, to bi bio ovaj. Sretan rođendan, moja ljubavi. Ne postoji 'savršenstvo' bez tebe u mom životu. Neka ti sljedeća godina donese više radosti, obilje i ispunjenje tvojih snova. Volim te, Bastiane", napisala je Ana. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Mnogi njezini pratitelji su poželjeli sve najbolje Bastianu u komentarima, a par u zadnje vrijeme ima dosta razloga za slavlje. Naime, 13. srpnja su proslavili petu godišnjicu braka u Veneciji gdje su se i vjenčali. 

Ivanović i Schweinsteiger su sami, bez djece uživali u vožnji gondolom i razgledavanju grada te pritom nisu skidali osmijehe s lica. 

Inače, početak veze Ane i Bastiana, koji imaju sinove Luku (3) i Leona (1), bio je obilježen skandalom i negativnim medijskim napisima.

Naime, Schweinsteiger je imao djevojku, glumicu i manekenku Saru Brander (32), s kojom je bio sedam godina i živjeli su skupa. Svi su očekivali da će par uskoro okruniti svoju vezu brakom, no onda je procurila vijest da Bastian ljubi Anu.

Šuškalo se da su se Bastian i tenisačica zaljubili 2014. nakon što su neko vrijeme bili prijatelji, a sve je navodno počelo nakon što je ona nominirala nogometaša za Ice Bucket Challenge. Potom je on uzvratio nominacijom njezina brata Miloša.

"Na početku su Bastian i Ana bili samo dobri prijatelji, a Ana sada ne prestaje govoriti o njemu", izvještavali su njemački mediji. Secirali su Ivanović u detalje te pisali da je Bastian ostavio djevojku zbog zavodnice s Balkana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bastian Schweinsteiger (@bastianschweinsteiger)

Čak su u njemačkom tabloidu 2014. išli toliko daleko da su usporedili Saru s Anom. Istaknuli su da je tenisačica brineta i škorpion po horoskopu, a da je manekenka plavuša i strijelac. Usto su pisali da Ana govori ruski, engleski, njemački i francuski uz svoj materinji srpski jezik, a Sarah njemački i engleski.

Komentirali su da je teško odrediti koliko Brander zarađuje, a Ivanović je tada imala zaradu od pet milijuna eura, dok sada prema podacima ima imovinu vrijednu 16 milijuna dolara. Išli su toliko daleko da su naglasili da Ana ima 14 kila više nego Sarah.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Anamarija i Aljoša Asanović +0 Anamarija Asanović (FOTO: Instagram) Celebrity Rijetko dijeli fotografije sa svojim ocem, bivšim Vatrenim, no sada je imala poseban razlog

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene