Pomalo neobično

Jedna od najzgodnijih Splićanki ugledala se na Angelinu Jolie pa zadivila sve redom: "Ne znam gdje da gledam"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ana Gruica Uglešić na Instagramu se javila iz Dubaija te se pohvalila neobičnim komadom nakita, kakav smo dosad imali priliku vidjeti samo na Angelini Jolie.

Splitska glumica Ana Gruica Uglešić trenutačno uživa u Dubaiju, odakle se javila na svojem Instagramu.

Pogledaj i ovo Ana Gruica Uglešić - 1 ''što će ti to?'' Splitska glumica u seksi kostimu svu pažnju je usmjerila na neobične detalje kojima je prekrila jedan dio tijela

Objavila je fotografije na kojima je u jednodijelnom kupaćem kostimu istaknula zanosnu figuru te se pohvalila i zanimljivim poklonom.

"Kad meni moja Viktorija Rađa kaže: 'Imam jedan poklon za tebe. Ovo ne može svatko nositi. Kad sam vidjela znala sam da je za tebe'. Evo ga. Dubai. Ovdje može sve. Slika 2 za bolji pregled igre", napisala je Gruica u opisu fotki na kojima nosi prsten za usne, a prizori su raspametili njezine pratitelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ana Gruica Uglešić (@anagruica)

"Ne znam gdje da prvo gledam", "Top", "Boginjo"; "Draga, ovo je vrh", samo je djelić brojnih komplimenata koje je dobila za svoj izgled i stil.

Ovaj neobičan komad nakita smo krajem prošle godine imali priliku vidjeti i na Angelini Jolie, a objema glumicama pristaje savršeno.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Iva Šarić - 3 +0 Iva Šarić Celebrity Atraktivna zaručnica Brune Petkovića u badiću pokazala savršenu liniju, otkrila je i gdje se trenutno nalazi

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Leonardo Dicaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) +4 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Celebrity Rijetke fotke glumca s mlađahnom djevojkom zasjenio je njegov poveći trbuh, on je jedan od onih koji škembicu ne skriva

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene