jedinstvena umjetnica

Srpska predstavnica na Eurosongu preko noći je postala hit, evo i zašto se u pobjedničkoj pjesmi spominje Meghan Markle

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ana Đurić Konstrakta pobjednica je srpske inačice Dore, a na Eurosongu će svoju zemlju predstavljati s pjesmom "In Corpore Sano".

Pjevačica Ana Đurić Konstrakta predstavljat će Srbiju na Eurosongu u Torinu u svibnju ove godine, a njezin nastup na srpskoj inačici Dore izazvao je buru reakcija.


Njezina pjesma "In Corpore Sano" postala je prva u trendingu na YouTubeu nakon prve polufinalne večeri, a srpski mediji odmah su se raspisali o pjevačici za koju su rijetki znali prije nego što je stala na pozornicu "Beovizije".

Veliku pažnju izazvali su i stihovi njezine pjesme, posebno "koja je tajna zdrave kose Meghan Markle". "Odlučila sam u pjesmi spomenuti Meghan Markle jer mediji pišu da ima lijepu kosu. Ma ima ljepšu kosu i od Kate Middleton, da se ne lažemo. I Meghan je pogana, a mi podržavamo pogane ljude", rekla je za Kurir nedavno ova glazbenica.

Prije nego što je krenula u samostalne vode, Konstrakta je bila dio benda Zemlja Gruva. Za svoje umjetničko ime je jednom prilikom rekla da to znači racionalno i emotivno u jednom.

Blic piše kako je Ana inače završila arhitekturu te je ponosna majka dvoje djece.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Camilla Parker Bowles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) +4 Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) Zanimljivosti Mračna strana obiteljske povijesti supruge princa Charlesa krije brojne tragedije, ali i poveznicu s princezom Dianom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene