svi bruje o tome

Oglasila se dizajnerica s kojom je partner navodno prevario trudnu Rihannu, objasnila je svoju stranu priče

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Amina Muaddi se oglasila na Instagramu nakon što su počele kružiti glasine da je ASAP Rocky trudnu Rihannu prevario s njom.

Pjevačica Rihanna i reper ASAP Rocky zajedno čekaju dijete koje bi se uskoro trebalo roditi, a ovih se dana medijima proširila vijest da je pjevačica svog dečka uhvatila u prevari.

Pogledaj i ovo Rihanna i A$AP Rocky - 5 Prava žena! Nekoliko mjeseci nakon poroda uskočila u minicu i pokazala atribute, ne srami se pokazati i koju kilu viška

Vijest je na Twitteru proširio influencer i modni komentator Louis Pisano, a o svemu su se raspisali strani mediji.

Na svojem profilu na Twitteru objavio je status u kojem je napisao: ''Rihanna i ASAP Rocky su se razišli. Rihanna je prekinula s njim nakon što ga je uhvatila kako je vara s dizajnericom cipela Aminom Muaddi''.

Sada se oglasila i Muaddi. "Oduvijek sam vjerovala da se na širenje laži po društvenim mrežama ne treba obazirati, posebno ne na one koje su tako zle. Iskreno sam vjerovala da se ovaj trač neće shvaćati ozbiljno. U posljednja 24 sata sam se podsjetila da živimo u društvu koje reagira na prvu informaciju, bez obzira o čemu se radi, i da ništa ne shvaća ozbiljno. Čak se ne obazire na trenutke koji bi trebali biti toliko cijenjeni u životu jedne osobe", napisala je Muaddi na Instagramu.

Istaknula je kako je odlučila progovoriti jer se tračevi ne tiču samo nje, već i ljudi prema kojima ima veliko poštovanje. "I dok Rihanna nastavlja živjeti svoj predivni život kao najbolje odjevena trudnica, ja se vraćam svome životu i svome poslu. Želim svima ugodan uskršnji vikend", napisala je na Instagram storyju Amina.

Vijest o prevari proširila se brzinom munje, a Rihannu i ASAP Rockyja su navodno vidjeli u jednom restoranu, iz kojeg je ona otišla sama i u suzama.

Amina je za Vogue nedavno podijelila svoje iskustvo rada s Rihannom.

''Rihannin stilist i ja smo prijatelji, pa je vidio neke rane modele cipela. Ali onda je ona sama kupila nekoliko pari putem svojeg osobnog kupca. Ona je tako draga osoba. Poslala mi je Fenty odjeću kad je pokrenula vlastiti brend – osjećam se nevjerojatno kad je nosim'', oduševljeno je rekla Amina.

Louis je u svojim tvitovima tvrdio da su ASAP i Amina izlazili u prošlosti, ali iako su godinama prijatelji, nije poznato je li njihova veza ikada bila romantične prirode.

Vjerni obožavatelji Rihanne sumnjaju da je njezin partner doista ovako nešto učinio jer su njih dvoje u proteklih godinu dana u javnosti izgledali vrlo zaljubljeno i sretno.

Prije samo nekoliko dana Rihanna je objavila trudničke fotografije u časopisu Vogue, a dok svi uzbuđeno čekaju vijesti o rođenju njezina prvog djeteta, ova je vijest šokirala javnost. Rihanna i A$AP još se nisu oglasili o neočekivanim informacijama, a obožavatelji se nadaju kako to nije istina.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Dennis Quaid i Laura Savoie (Foto: Profimedia) Dennis Quaid i Laura Savoia (Foto: Profimedia) Dennis Quaid (Foto: Profimedia) Dennis Quaid i Santa Auzina (Foto: Profimedia) +7 Dennis Quaid i Santa Auzina (Foto: Profimedia) Celebrity Ponosno je stao uz svoju 39 godina mlađu suprugu te još jednom dokazao da im zli jezici ne predstavljaju problem

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Shannen Doherty (Foto: Getty) Shannen Doherty (Foto: Getty) Shannen Doherty (FOTO: Getty) - 1 Shannen Doherty (FOTO: Getty) - 2 +9 Shannen Doherty (FOTO: Getty) - 3 Zanimljivosti Zvijezdi kultne serije bolest i smrt prijatelja otežali su život, već godinama vodi tešku životnu bitku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene