Pokazala malo previše

U izlazak s 18 godina starijim dečkom zaputila se bez grudnjaka, a to malo materijala bilo je prava meta za paparazze

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Amelia Hamlin i Scott Disick često su skupa i može ih se vidjeti u izlascima i na plaži, a ponekad im se pridruže i njegova djeca.

Kći nekadašnje zvijezde sapunica Lise Rinne, Amelia Hamlin (20) ne odvaja se od svog 18 godina starijeg dečka Scotta Disicka, a u dobrim odnosima je i s njegovom djecom. 

Glumica i manekenka je snimljena kako ide na večeru u restoran u Malibuu sa Scottom i njegovim sinom Masonom (11). Disick je bio u svom prepoznatljivom ležernom izdanju, košulji i kratkim hlačama, a Mason, kojeg je dobio s bivšom djevojkom Kourtney Kardashian, izgledao je drugačije od slatkog dječaka čije su fotografije slavni roditelji često dijelili na društvenim mrežama. 

Bio je u trenirci i plišanim natikačama. Najviše pažnje je privlačila Amelia koja zna kako uvijek ostaviti dojam. Hamlin je obukla bijele hlače i topić ispod kojeg nije nosila grudnjak pa su joj grudi ispadale sa strane, a čini se da joj je koža na tom području i prerano ostarjela zbog previše sunčanja. 

Naime, ona i Scott se mogu često vidjeti kako dane provode na plaži u Malibuu. Inače, o vezi između Disicka i Hamlin se počelo šuškati u studenom prošle godine. Uskoro se pokazalo da je istina da su zajedno, a Scott je još jednom izložen kritikama jer mnogima nije jasno kako netko tko je rođen početkom 80-ih može biti s djevojkom koja se rodila tek 2001.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amelia (@ameliagray)

Navodno zbog toga nije presretna ni njezina majka Lisa koja je branila kćer i zbog komentara na njezine seksi fotografije na društvenim mrežama za koje su neki tvrdili da su previše. Amelijina slava se povećala otkad je u vezi sa Scottom, problematičnim bivšim partnerom Kourtney Kardashian i na Instagram profilu ju prati više od 960.000 ljudi. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić, Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Mateo i Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Profimedia) Mateo i Izabel Kovačić (FOTO: Instagram) +4 Mateo i Izabel Kovačić (FOTO: Instagram) Celebrity Izabel Kovačić jako se obradovala kada je na stadionu ugledala poznato lice, evo tko joj je izmamio ovakav osmijeh

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene