wow!

Ponosno pokazuje isklesano tijelo: Zbog golišavih fotki koje je objavila rijetki bi pogodili da joj je 50 godina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Voditeljica Amanda Holden na Instagramu je objavila niz fotki na kojima pozira u bikinijima, a no nije otkrila lokaciju na kojoj uživa.

Britanska voditeljica Amanda Holden odlučila je produžiti boravak na plaži ove godine, a a obitelji je ovoga vikenda pobjegla na plažu. 50-godišnja Amanda podigla je temperaturu na Instagramu fotografijama s plaže na kojima pozira u bikinijima različitih boja, a svima je u oko upalo njezino besprijekorno tijelo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amanda Holden (@noholdenback)

Pogledaj i ovo Amanda Holden - 24 Prezgodna! Članica žirija hit-showa objavila zavodljiv video, nitko ne vjeruje da ovako izgleda s 52 godine!

50-godišnja Amanda nije otkrila lokaciju na kojoj uživa, no to nikome nije ni bilo bitno jer su svi zurili u golišave fotke zgodne voditeljice. Izazvala je divljenje zbog svoje figure, a svi bikiniji pristajali su joj kao saliveni.

Inače, Amanda je od 2008. godine u sretnom braku sa 66-godišnjim glazbenikom Chrisom Hughesom s kojime je dobila kćeri Alexu i Hollie.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lisa Bonet i Jason Momoa (Foto: AFP) Jason Momoa (Foto: Instagram) Jason Momoa (Foto: Instagram) Jason Momoa (Foto: Screenshot Youtube) +1 Jason Momoa i Lisa Bonet (Foto: AFP) Celebrity Isplivale pijane fotografije jednog od najpoželjnijih muškaraca na svijetu, u ovakom se stanju dosad nije pokazivao!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene