Drugačija od Jolie

Žena koju su povezivali s Bradom Pittom plijenila pažnju baš neobičnom odjevnom kombinacijom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Aliju Shawkat počeli su povezivati s Bradom Pittom prije dvije godine, no ona je utišala glasine rekavši da su samo prijatelji.

Glumicu Aliju Shawkat (32) ovih su dana pratili fotografi dok je išla po ručak, a svima je zapeo za oko njezin neobičan stil. Sakrila se iza zaštitne maske za lice te je bila sjajno raspoložena, a na sebi je imala kratke lepršave hlače koje je iskombinirala sa žarko crvenim visokim čarapama.

Pogledaj i ovo showbuzz sve objasnila Mjesecima se nagađa da je ona nova ljubav Brada Pitta, a glumica je napokon progovorila o njihovom odnosu

Poznata glumica inače je najpoznatija po ulozi Maeby Funke u humorističnoj seriji "Prikraćeni", a javnosti je postala posebno zanimljiva nakon što ju se počelo povezivati s jednim od najzgodnijih frajera u Hollywoodu, Bradom Pittom. Nedavno je i komentirala ta nagađanja.

U intervjuu za Variety je rekla kako je sve to bilo vrlo ironično i užasno, a nije joj jasno zbog čega su je počeli povezivati s Pittom usred pandemije. Fotkali su je u jednom trenutku da se druži sa slavnim šarmerom, a odmah su se svi raspisali o njihovoj vezi. Kritizirala je medije da su veći naglasak stavili na pukoj izmišljotini, a ne na njezinoj dugogodišnjoj kaeijeri.

"U to mi vrijeme ništa nije bilo nimalo smiješno. Ja nisam tip glumice koja je navikla na paparazze. Oni ni ne znaju tko sam ja. Ima nešto ironije u svemu tome. Ne mislim pritom ništa krivo prema Bradu Pittu, on je sjajan frajer", rekla je glumica. Priznala je kako ju je uzrujala naklonost medija zbog te teme, a jedno vrijeme su je pratili i fotografi, što joj je bilo iznimno neugodno.

Alia i Brad su se upoznali 2019. godine preko zajedničkih prijatelja, a od tada su nekoliko puta uhvaćeni kako zajedno odlaze s holivudskih zabava, šetaju se i obilaze kulturne događaje. Oboje su komentirali kako nikada nisu bili par, no u to im vrijeme nije svatko vjerovao. Glasine o svemu je u ljeto 2020. godine utišala uprava Shawkat koja je potvrdila da su samo prijatelji.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić i Goran Belošević - 1 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 3 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 4 +0 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 2 Celebrity Domaća ljepotica u seksi, golišavoj pozi zgodnom zaručniku javno poslala zanimljivu poruku s plaže!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene