dao si je truda!

Dečka je doslovno bacila na koljena kako bi uslikao što bolju fotku, jasno je zašto je tražena, no ona je odlučila raditi samo za sebe!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alessandra Ambrosio često dijeli seksi fotografije zbog kojih ima više od 10 milijuna pratitelja na Instagramu.

Brazilska ljepotica Alessandra Ambrosio (40) jedna je od najtražanijih manekenki na svijetu, no unatoč tome odlučila se umiroviti. 

Pogledaj i ovo Alessandra Ambrosio - 3 uvijek wow! Otvor ispod grudi ove obožavane manekenke otkrio je njezinu savršenu građu tijela po kojoj je poznata

Ipak, Alessandra i dalje pozira za seksi fotografije zbog svog brenda kupaćih kostima. Snimljena je na plaži u brazilskom Trancosu dok je njezin dečko, model Richard Lee pokušavao uhvatiti njezinu savršenu pozu. 

Ambrosio je nosila oskudni bikini koji je isticao njezinu savršenu liniju, isklesane trbušnjake i noge. U jednom trenutku vrtjela se oko stupa, a u drugom je ležala na golemom jastuku. Neke od fotografija Alessandra je objavila na Instagramu, na kojem je prati više od 10 milijuna ljudi. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio)

Nedavno je objavila slike s dečkom na bazenu, a na jednoj od njih on ju je grickao za stražnjicu. Inače, manekenka je prije nekoliko mjeseci prvi put viđena s Richardom dok su išli na večeru u restoran u Santa Monici i držali su se za ruke. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio)

Ambrosio ima sina i kćer s bivšim zaručnikom, poduzetnikom Jamiejem Mazurom (40), s kojim je prekinula u ožujku 2018. Tri mjeseca kasnije započela je vezu s talijanskim biznismenom Nicolom Oddijem, a strani su mediji u ožujku ove godine pisali da je par prekinuo.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene