uvijek zgodna!

Mnogima nije jasno zašto se ova ljepotica umirovila, iz badića se ne skida, a odavno je poznato kako svoje seksi tijelo održava u formi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alessandra Ambrosio dane provodi na plaži, a ovog puta je uslikana bez svog dečka Richarda Leeja.

Brazilska ljepotica Alessandra Ambrosio (40) ne skida se iz badića koji je vjerojatno njezinih ruku djelo i zbog toga je glavna atrakcija na plaži. 

Pogledaj i ovo Alessandra Ambrosio - 3 uvijek wow! Otvor ispod grudi ove obožavane manekenke otkrio je njezinu savršenu građu tijela po kojoj je poznata

Jedna od najtraženijih manekenki koja se unatoč tome umirovila snimljena je s prijateljima kako igra odbojku u Malibuu. Alessandra je na sebi imala minijaturni bikini koji je istaknuo njezinu pozadinu i pločice, ali i istrenirane noge. 

Dio vremena je prekrivala gornji dio tijela majicom iznad pupka dok je lice zaštitila šiltericom i naočalama. Nije tajna da je upravo odbojka na pijesku dosta zaslužna za Alessandrinu dobru formu. Ljepoticu se često može vidjeti kako se upravo tim sportom bavi sa svojim društvom. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio)

Ipak, ovog puta nije bilo na vidiku njezinog dečka, modela Richarda Leeja koji je nedavno privlačio pažnju s njom na plaži gdje ju je fotografirao u bikiniju za Instagram. Par je prvi put viđen u javnosti zajedno dok je išao na večeru u restoran u Santa Monici i držali su se za ruke. 

Inače, Ambrosio ima sina i kćer s bivšim zaručnikom, poduzetnikom Jamiejem Mazurom (40), s kojim je prekinula u ožujku 2018. Tri mjeseca kasnije započela je vezu s talijanskim biznismenom Nicolom Oddijem, a strani su mediji u ožujku ove godine pisali da je par prekinuo.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lejla Filipović Celebrity Lejla Filipović pokazala sestre s kojima je jako bliska, a zbog bolnog gubitka su imale teško odrastanje: "Seke napokon zajedno"

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Instagram) Demi Moore (Foto: Getty Images) Demi Moore (Foto: Instagram) +2 Demi Moore (Foto: Profimedia) Celebrity Slavna holivudska ljepotica u tajnosti je stigla u Hrvatsku? Nitko nije ni znao da je tu dok se nije javila na Instagramu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene