wow!

Albina uživa na odmoru u svom omiljenom društvu, nove fotke u badiću otkrile su njezinu besprijekornu liniju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Albina je obožavateljima otkrila da uživa na odmoru na Visu, a društvo joj radi dečko, nogometaš Ivan Ćalušić. Novim fotkama u badiću oduševila je sve.

Naša pjevačica Albina Grčić uživa u odmoru na Visu, a obožavatelje cijelo vrijeme izvještava na Instagramu o tome što radi. U subotu je tako objavom kojom je aludirala na riječi pjesme "Mamma mia" grupe ABBA pokazala da joj društvo radi dečko, nogometaš Ivan Ćalušić. Sretni par bio je na večeri u jednom restoranu u Komiži, a Albina je na sebi imala kričavo ružičastu pripijenu haljinu.

Pogledaj i ovo Albina Grčić - 1 "Too, jedva čekanje" Albina pozirala u crnoj haljini s dubokim otvorom kod grudi pa dala naslutiti da sprema nešto novo: "Još malo..."

Nedjelju je započela kupanjem u uvali Stiniva, a u šarenom badiću istaknula je svoju sjajnu liniju. Bez trunke šminke na licu, Albina je sve oduševila svojim raspoloženjem, a brojni su joj se pratitelji u komentarima javili te joj poručili da je predivna i da je zaslužila odmor.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

Naša pjevačica prošlog je vikenda slavila na dodjeli glazbene nagrade Porin. Naime, 22-godišnjoj Albini pripala je nagrada u kategoriji za najboljeg novog izvođača, a na dodjeli je također bila u pratnji svog dečka.

Podsjetimo, Albina je s pjesmom "Tick-Tock" nastupila u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga, a iako se nije plasirala u finale, dobila je velik broj obožavatelja, kojima je najavila da će uskoro objaviti nove pjesme te da je spremna za nove izazove.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lidija Bačić Celebrity Lidija i Žanamari priredile seksi show u Vodicama: Bilo je tu vrućih dodira, a pogled je bilo teško skinuti i s njihovih haljina!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene