"Ima smisla"

Albina u Poljskoj doznala da je pozitivna na koronavirus, ne može se vratiti doma, a požalila se i na još jednu stvar

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Albina Grčić u ne može se vratiti u Hrvatsku nakon nastupa u Poljskoj jer je pozitivna na koronavirus.

Pjevačica Albina Grčić javila se iz Poljske gdje je za vikend nastupila u gradu Kielceu na festivalu Poljske nacionalne televizije i zatim doznala da je pozitivna na koronavirus.

Pogledaj i ovo Albina Grčić - 1 "Too, jedva čekanje" Albina pozirala u crnoj haljini s dubokim otvorom kod grudi pa dala naslutiti da sprema nešto novo: "Još malo..."

"Dakle pozitivan test na Covid u Varšavi, ne možeš se vratiti doma avionom, ali možeš se snalaziti po Poljskoj javnim transportom da dođeš do mjesta gdje si boravila", otkrila je na svojem Twitteru. "Ima smisla", ironično je zaključila, a nije napisala kakve simptome osjeća.

U komentarima su joj se javili brojni obožavatelji iz cijele Europe koji je stekla kada je ove godine predstavljala Hrvatsku na Eurosongu s pjesmom "Tick-Tock" te su joj poželjeli brz oporavak i pružili podršku.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ALBINA (@albina.music)

Prije nego je doznala da je pozitivna na koronu, Albina je na svojem Instagramu objavila nekoliko fotografija iz Poljske u kojoj sada mora ostati dok joj ne završi karantena.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Matea Jelić, zlatna olimpijka Celebrity Njihova ljubav možda nije preživjela, ali i više je nego očito da se i dalje dobro slažu, zajedno su uživali i u Sinju

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Janica Kostelić (Foto: Twitter) Janica Kostelić (Foto: Facebook) +0 Janica Kostelić (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL) Celebrity Janica Kostelić prvi put u javnosti sa sinom Oskarom, nije ga ispuštala iz ruku dok su zajedno pratili Alku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene