Wow!

Albina s prijateljicama otpjevala "Bella Ciao", poslušajte kako zvuči njihova izvedba pjesme dobro poznate fanovima hit-serije!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Albina Grčić je udružila snage s još tri djevojke, a zajdno su otpjevale dvije pjesme koje je proslavila hit-serija "La casa de papel".

Pjevačica Albina Grčić stekla je hrpu obožavatelja kada je predstavljala Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosongu s pjesmom "Tick-Tock" i od tada se prati svaki njezin potez.

Pogledaj i ovo Albina Grčić - 1 "Top model" Albina u ultrakratkoj blještavoj opravici u prvi plan stavila zgodne noge, a potom otkrila i razlog sređivanja

Tako nikome nije moga promaknuti video koji je podijelila na društvenim mrežama i u kojem je otpjevala dvije pjesme koje dobro znaju svi ljubitelji hit-serije "La casa de papel", a u pomoć su joj priskočile i djevojke iz sastava Eclipse.

"'La casa de papel' mix", napisala je Albina u opisu videa koji su započele pjesmom iz uvodne špice serije "My life is going on", a nakon nje su nastavile s "Bella Ciao".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ALBINA (@albina.music)

"Top", "Nestvarno dobro", "Savršene ste", "Bravo cure", "Kakvi talenti", samo su neki od brojnih komplimenata koje su Albina i djevojke dobile ispod videa koji je progledalo preko 20 tisuća ljudi.

Inače, pjesma "Bella Ciao" potječe iz 19. stoljeće i tada su je pjevale radnice na rižinim poljima sjeverne Italije u protest teškim uvjetima rada. Kasnije su je preuzeli talijanski partizani i postala je himna otpora protiv njemačkog okupatora, a s godinama je opjevana na preko 40 jezika. Ponovnu popularnost stekla je zahvaljujući megapopularnoj španjolskoj seriji koja je proslavila i našeg glumca Luku Peroša.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) +0 Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Celebrity Haljina Madonnine kćeri pala je u drugi plan kad je podigla ruku u zrak, rijetki su bili spremni na prizor koji je pripremila!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) +0 Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Zanimljivosti Prijatelji progovorili o pravom licu najtužnije princeze na svijetu, njezin suprug sada jako žali zbog zakašnjelog poteza

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene