kakvi trbušnjaci!

Albina na zasluženom odmoru pokazala top-tijelo, zvijezda u usponu baš blista na domaćem terenu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Albina Grčić pozirala je s najboljom prijateljicom s kojom uživa u vili u splitskom naselju.

Albina Grčić (22) posljednjih dana uživa u odmoru i dijeli na Instagramu atraktivne fotografije koje ostavljaju njezine pratitelje bez daha.

Pogledaj i ovo Albina Grčić - 1 "Too, jedva čekanje" Albina pozirala u crnoj haljini s dubokim otvorom kod grudi pa dala naslutiti da sprema nešto novo: "Još malo..."

"Ja sam baš kao ti, ti si baš kao ja", napisala je mlada pjevačica. Albina je pozirala s najboljom prijateljicom u bikiniju i pokazala isklesanu liniju, a istaknuli su se njezini savršeni trbušnjaci. 

Obje na slici drže čaše s bijelim vinom i Grčić je otkrila da trenutačno borave u vili u splitskom naselju. Pratitelji su imali samo komplimente za lijepu pjevačicu. 

"Opa, curo! Ja bih takvo tijelo", "Predivne", "Kako si tako lijepa", "Divna si", komentirali su. Inače, Albina je nedavno dijelila fotografije s Visa gdje je bila s dečkom Ivanom Ćalušićem. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

Bez trunke šminke na licu, Albina je sve oduševila svojim raspoloženjem, a brojni su joj se pratitelji u komentarima javili te joj poručili da je predivna i da je zaslužila odmor.

Naša pjevačica prošlog je vikenda slavila na dodjeli glazbene nagrade Porin. Naime, Albini pripala je nagrada u kategoriji za najboljeg novog izvođača, a na dodjeli je također bila u pratnji svog dečka.

Podsjetimo, Albina je s pjesmom "Tick-Tock" nastupila u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga, a iako se nije plasirala u finale, dobila je velik broj obožavatelja, kojima je najavila da će uskoro objaviti nove pjesme te da je spremna za nove izazove.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer u Rimu (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer (Foto: Instagram) +15 Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Nekad i sad Ljepotica savršenog lica ostarjela je dostojanstveno, a evo kako u sedmom desetljeću izgleda bez šminke

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene