Nikad izazovnija

Zgodnu suprugu našeg nogometaša već dugo nismo vidjeli s ovako hrabrim prorezom: "Ovo je veliki lajk!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Adriana Đurđević na svojem je Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u izazovnom izdanju, u kakvom je već dugo nismo vidjeli.

Supruga našeg nogometnog reprezentativca Duje Ćaleta-Cara, 30-godišnja Adriana Đurđević na profilu na Instagramu objavila je fotografiju na kojoj nazdravlja 2022. godini, a svu je pažnju ukrala izazovnom kombinacijom u kakvoj je već dugo nismo vidjeli.

Pogledaj i ovo Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 8 atraktivna mladenka Adriana Ćaleta-Car u vjenčanici kakva se ne viđa često pokazala više od očekivanog, a tu je i spektakularan veo!

"Nazdravimo 2022. godini sa smiješkom", napisala je Adriana uz fotografiju, za koju je dobila više od šest tisuća lajkova.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Ćaleta-Car (@adrianadurdevic)

"Ovo je veliki lajk", "Wow ljepoto, sretna Nova", "Mladaaaa sve lajkaaaaaam", "Najljepša", "Koliko nježnosti i ljepote na jednoj fotografiji", " Goriš", poručili su joj obožavatelji.

Adriana i Duje trenutačno žive u Francuskoj, gdje on igra za tamošnji klub Olympique de Marseille. U veljači prošle godine su se zaručili, a dva mjeseca kasnije objavili su vijest o trudnoći. Krajem svibnja su svoju dugogodišnju vezu okrunili i brakom, a u kolovozu je na svijet stigao njihov sinčić Mauro.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jeff Bezos - 2 Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos, Lauren Sanchez, Barry Diller, Diane Von Furstenberg (Foto: Profimedia) +0 Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Celebrity Zbog fatalne je crnke poradio na mišićima, a ona mu je sada na zabavu dovela bivšeg zaručnika, svi zajedno se družili na luksuznoj jahti!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Melkior Bašić Melkior Bašić Melkior Bašić +0 Melkior Bašić Celebrity Melkior objavio rijetku fotku sa suprugom pa oduševio tisuće fanova, svi redom mu poručili da su zaista prekrasni

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene