očaravajuće fotografije

Trudna Adriana sa Ćaleta-Carom uživa u odmoru iz snova, pohvalila se romantičnom gestom koja bi osvojila svaku ženu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car od početka srpnja su u Grčkoj na odmoru te ona svakodnevno dijeli očaravajuće fotografije.

Adriana Đurđević (29) i Duje Ćaleta-Car (24) uživaju u odmoru na grčkom otoku Mikonos, s kojeg ona dijeli fotografije i rijetko koga ostavlja ravnodušnim. 

"Zlatni sat", napisala je trudna pravnica koja je pozirala tijekom zalaska sunca. Adriana je oduševila pratitelje na Instagramu stojeći u bazenu u jednodijelnom badiću na bijelo-plave prugice dok se pred njom nalazila srcolika košara u kojoj su stajala dva koktela i kriške lubenice te cvijeće. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Ćaleta-Car (@adrianadurdevic)

Zasigurno je za romantičnu gestu zaslužan Ćaleta-Car. Istu je sliku Đurđević podijelila na Instagram storyju i istaknula da nije potreban nikakav filtar, čemu sigurno nitko neće proturječiti. "Top, Adri", "Najljepša", "Slatkica", komentirali su njezini pratitelji. 

Adriana i muž Ćaleta-Car odmaraju se u Grčkoj od početka srpnja, a atraktivna Dubrovčanka svakodnevno očarava svojim objavama.

Na nekim fotografijama bilo je teško naslutiti i da je Đurđević trudna. Jedna od njih je ona na kojoj je pozirala u kratkoj bijeloj haljini i pokazala duge osunčane noge. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Ćaleta-Car (@adrianadurdevic)

"Subotnja večer", napisala je. "Najzgodnija mama", "Anđeo", "Savršena", poručili su joj oduševljeni pratitelji. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Renee Zellweger (Foto: Getty Images) +2 Renee Zellweger (Foto: Getty Images) Celebrity Upoznali su se prije mjesec dana i odmah kliknuli, on je od nje 10 godina mlađi, a sad je i potvrđeno da su u vezi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene