Pokazala i sestru

Lijepa supruga Duje Ćaleta-Cara pohvalila se mladolikom mamom, vidi se od koga je naslijedila izgled!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Adriana Ćaleta-Car stigla je iz Francuske u Hrvatsku pa je na Instagramu objavila fotografiju s mamom i sestrom.

Supruga našeg nogometnog reprezentativca Duje Ćaleta-Cara (25), Adriana Ćaleta-Car (30), slovi kao jedna od najljepših žena naših nogometaša, a sada je pokazala od koga je naslijedila izgled.

Pogledaj i ovo Adriana Ćaleta-Car "Mamica tigrica" Prekrasna supruga našeg nogometaša rodila je prije manje od godinu dana, a na figuri joj već svi zavide!

Adriana je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira s mamom i sestrom Antonelom, s kojima se družila u Zagrebu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Adriana Ćaleta-Car (@adrianadurdevic)

"Divne", "Ljepotice", "Super ste", samo su neki od komplimenata koje su dame dobile ispod fotke, a sve je posebno oduševila mladolika mama.

Adriana sa suprugom i njihovim sinčićem inače živi u Francuskoj, gdje Duje igra za nogometni klub Marseille, a za vikend je snimljena na zagrebačkoj špici, gdje je u mini suknji privukla veliku pažnju.

Duje i Adriana vjenčali su se u veljači prošle godine, a nekoliko mjeseci kasnije, točnije u kolovozu, postali su roditelji sinčića, kojemu su dali ime Mauro.

Adriana se nakon poroda brzo vratila u top-formu, što se jasno vidi i na novim fotografijama iz Zagreba, koje možete pogledati u galeriji.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Močibob - 1 Sanja Močibob - 2 Sanja Močibob - 4 In Magazin: Sanja Močibob napušta Survivor - 1 +10 In Magazin: Sanja Močibob napušta Survivor - 2 Celebrity Prva je napustila "Survivor" pa nam je otkrila što se događa kada se kamere ugase: "Nadam se da će gledatelji imati priliku to vidjeti"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene