Pazila na sve

Bijelo odijelo i crveni detalji: Predsjednica privlačila pozornost odjevnom kombinacijom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u srijedu je pozornost plijenila i svojom odjevnom kombinacijom.

Na svečanost obilježavanja Vojno-redarstvene operacije (VRO) "Bljesak" u Okučanima Predsjednica je stigla u bijelom sakou i hlačama koje je iskombinirala s crvenim cipelama na petu. Nešto kasnije, ogrnula se crnim kaputom.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović važno je biti na oprezu! Kolinda Grabar-Kitarović upozorila fanove na opasnost koja sve češće vreba u današnje vrijeme: ''Ne nasjedajte!''

Kosu je digla u svoju prepoznatljivu punđu, a pazila je i prilikom odabira detalja, naušnica s crvenim kamenom.

Ovo nije prvi put da Predsjednica za pojavljivanje u javnosti bira bijeli kostim, a u više od četiri godine od inauguracije javnost je itekako primjećivala promjene u njezinom odijevanju.

U posljednje vrijeme upravo su odijela Predsjedničin omiljeni izbor.

Inače, Predsjednica je iz Okučana poručila kako suosjeća s obiteljima svih poginulih i nestalih branitelja. Rekla je i kako valja govoriti o budućnosti i zahvalila novim naraštajima vojnika i policajaca koji brinu o našoj sigurnosti.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Christiano Ronaldo u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) +5 Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Celebrity Uživao u Dubrovniku pa kupio najskuplji auto na svijetu: Ronaldo iskeširao 11 milijuna eura za novog ljubimca?!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene