Yammat FM

Yammat FM seli se u robnu kuću NAMA Ilica

PR PR Foto: PR

Slavljenička godina započet će zabavnim programom za kojeg će se pobrinuti Martina Vazdar za DJ pultom i poznati urbani umjetnik Modul8.

Ovog petka 13. svibnja, od 17 do 20 sati, popularni zagrebački radio Yammat FM po prvi puta emitirat će uživo iz izloga u arkadama robne kuće NAMA Ilica koja slavi 140 godina postojanja. Slavljenička godina započet će zabavnim programom za kojeg će se pobrinuti Martina Vazdar za DJ pultom i poznati urbani umjetnik Modul8 koji će istovremeno izrađivati umjetničko djelo inspirirano komentarima slušatelja i pratitelja koji su ovih dana na društvenim mrežama izrazili što za njih znači NAMA.

Svim generacijama omiljena robna kuća NAMA ove godine obilježava 140 godina. Osnivači Carl Kastner & Hermanl Öhler otvorili su prvu trgovinu u Ilici 6 i postavili temelje za robnu kuću koja je oblikovala društvenu, arhitektonsku i urbanu gradsku sredinu hrvatske metropole. Nama u Ilici zauzima jedno od najistaknutijih mjesta grada Zagreba, a bila je „prisutna“ tijekom transformacije Zagreba iz provincijskog grada u velegrad.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene