Ljetni party

Vaterpolisti Petar Muslim i Anđelo Šetka pozivaju na Split Beach Festival

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vaterpolski reprezentativci Petar Muslim i Anđelo Šetka pozivaju na drugo izdanje glazbenog spektakla Split Beach Festivala!

Atraktivni Splićani ponosni su što je upravo grad pod Marjanom domaćin ljetne party pustolovine koja nas, uz nastupe najtraženijih glazbenih i plesnih umjetnika današnjice, na najpoznatijoj splitskoj plaži Bačvice očekuje od 6. do 8. kolovoza.

Pogledaj i ovo showbuzz Zaljubljenici Najbolji vaterpolisti svijeta za najzgodnije tetovaže!

'Split Beach Festival već je svojim prvim izdanjem ostavio odličan dojam; kako na nas Splićane, tako i na brojne goste, a vjerujem da će drugo izdanje ponudu vrhunske ljetne zabave podići na još jednu višu razinu', izjavio je vaterpolist Anđelo Šetka i dodao: 'Ovo je odličan projekt koji u Split dovodi mlade ljude na zajedničko druženje, stoga pozivam sve da posjete festival na Bačvicama, jer nas očekuje nezaboravan provod te, vjerujem, brojna nova prijateljstva.'

Festival koji je Split upisao među najpoželjnije svjetske party destinacije!

Na prekrasnoj splitskoj pješčanoj plaži karijere su započeli brojni hrvatski poznati sportaši, a vaterpolski reprezentativac Petar Muslim rado se sjeća prvih plivanja u moru Bačvica, ali i prvih noćnih izlazaka.

'Bačvice za mene predstavljaju jedno od najljepših mjesta u mom rodnom gradu, uz koje me vežu brojna lijepa sjećanja na odrastanje, prve korake, prvo plivanje i izlaske s društvom. Iznimno mi je drago da su njihovu ljepotu prepoznale i svjetske glazbene zvijezde. Vjerujem da će odličan koncept Split Beach Festivala Grad Split učiniti još atraktivnijim i ponosnijim na svoje kvalitetne sadržaje', izjavio je hrvatski reprezentativac Petar Muslim.

Švedski DJ duo Dimitri Vangelis i Wyman ovog ljeta na Bačvicama

Na ovogodišnjem Split Beach Festivalu pijesak Bačvica noću će postati jedinstveni plesni podij i središte zabave mladih, a tisuće rasplesanih turista iz cijeloga svijeta imat će priliku doživjeti nezaboravnu energiju DJ velikana Fedde Le Granda i švedskog DJ dvojca Dimitrija Vangelisa & Wymana, koji nastupaju u sklopu glazbeno- scenske atrakcije La Fiesta.

Ulaznice za Festival prodaju se na svim kioscima Tisak Media, putem službene web stranice www.splitbeachfestival.com te online putem www.ticketshop.hr .

Kako je bilo na prošlogodišnjem, premijernom izdanju pogledajte na linku:

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene