Sjajan provod!

Urban Wednesday nastavlja sa sjajnim programom - osvojite VIP tretman!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Za "Urban Wednesday" čulo se i "preko granice" - Ne propustite novi party 27.11. i pogledaje nastup ekskluzivnih gostiju!!!

Nedavno pokrenuti program „Urban Wednesday“ u startu je zamišljen kao ciklus vrhunskih partyja koji se održavaju svake srijede u Green Gold Clubu, a ova se inicijalna ideja ubrzo i realizirala, i to sjajnim nastupima ponajboljih glazbenih imena, zatim atraktivnim plesnim showovima skupina Atomic Dance Factory i 1st Entertainment, te pomno odabranom selekcijom navećih svjetskih urbanih klasika za koje je zadužen resident DJ Daisy.

>> rban Wednesday - General Woo, Mario Huljev, Gidra, ima li bolje ekipe za party srijedom?!

Pogledaj i ovo showbuzz Urban Wednesday Urban Wednesday - General Woo, Mario Huljev, Gidra, ima li bolje ekipe za party srijedom?!

Već je dobro poznato da „Urban Wednesday“ ugošćuje ponajbolja imena domaće glazbene scene, a tome u prilog govori i najava velikog showa ove srijede. Na scenu će kao i proteklih srijeda nastupiti Mario Huljev s live bendom, koji je svojim prethodnim nastupima na "Urban Wednesdayu" već dokazao da pripada samom vrhu hrvatske glazbene scene. Mario će kroz svoj live nastup prožet legendarnim Funk, Soul i R'n'B pjesmama pokazati zašto nosi epitet top vokala i odličnog showmana.

Jednog sretnog čitatelja će Green Gold Club i Dnevnik.hr nagraditi VIP tretmanom na Urban Wednesday – dočekat će ga rezervirani stol i piće za cijelu ekipu. Da biste osvojili nagradu, javite nam koju stvar bi htjeli čuti u sklopu programa, a mi ćemo izabrati najoriginalnijeg čitatelja koji pošalje odgovor na natjecaj@novatv.hr do utorka, 10. rujna 2013.

Nakon vrhunske live svirke, party se nastavlja u R&B, Hip Hop i Soul ritmovima DJ Daisyja. Domaćin večeri Gidra iz grupe Connect garantira i ove srijede, vrhunski tulum kada će nastupiti rame uz rame sa svojim specijalnim gostom iz Bihaća, Harisom Rahmanovićem "Prikijem", jednim od najpopularnijih Hip Hop imena u BiH, a sve više i u cijeloj regiji. Zahvaljujući svojim hitovima poput "YUnostalgija" ili dueta s Remi iz Elementala "Oni znaju bolje" , koji su se vrlo brzo proširili YouTube kanalom, Priki je dokazao svoju kvalitetu i donio val osvježenja na pomalo uspavanu Hip Hop scenu.

U srijedu 27.11., Mario Huljev, Gidra i Priki pripremaju nezaboravni show na "Urban Wednesdayu", a svojom izvedbom zasigurno će podići standard kvalitete programa na još viši stupanj.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene