#WELOVESOUND

U Zagreb dolazi jedna od najboljih svjetskih DJ-ica Sonja Mooenar

PR PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju PR PR PR +0 PR Galerija

Svjetska glazbena scena posljednjih se godina itekako mijenja. Sve više u prvi plan dolazi tzv. underground zvuk koji osvaja svjetske party destinacije, klubove i festivale.

 Jedna od najtraženijih DJ-ica tog zvuka danas je zasigurno Švicarka Sonja Moonear. Ova energična glazbenica u Zagrebu će nastupiti u subotu, 1. lipnja na #WELOVESOUND festivalu koji se održava na južnoj strani velikog jezera Jarun.

Ovu klasičarku, koja je piano zamijenila gramofonskim pločama, Zagrepčani pamte po prošlogodišnjem nastupu kad je unatoč kiši na velikom jarunskom jezeru na plesnom podiju zadržala više od dvije tisuće rasplesanih posjetitelja. Ove je godine imala zapažene nastupe na Epizode festivalu te najvećem techno festivalu na svijetu – njemačkom Time Warpu.

PR PR

Uz nju, na trećem će izdanju festivala, koji počinje za nekoliko tjedana, nastupiti i Seth Troxler, jedan od najpoznatijih i najtraženijih svjetskih DJ-a elektroničke glazbe. Ovaj Amerikanac odrastao u Detroitu, s trenutnim adresama u Berlinu, Londonu i Ibizi, resident je prestižnih svjetskih klubova DC10 na Ibizi, Fabric u Londonu, Trouw u Amsterdamu i Output u New Yorku. Tu su i Dyed Soundorom, Shaun Reeves te Luca Cazal. Domaće glazbenike ove godine predstavlja jedan od najboljih hrvatskih DJ-a Andrea Ljekaj.

PR PR

Ulaznice za festival mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr te na TISAK MEDIA prodajnim mjestima, a online putem službene web stranice festivala https://we-love-sound.com/tickets/. Festival #WELOVESOUND održava se treću godinu zaredom u suradnji s Gradom Zagrebom i TZ Grada Zagreba. Festival organizira iskusni tim Sonus festivala, koji je treću godinu zaredom proglašenim najboljim festivalom u Hrvatskoj.

 

Pogledaj i ovo PR #WELOVESOUND Najdraži zagrebački festival elektroničke glazbe #WELOVESOUND ove subote na Jarunu
SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene