Tomislav Bralić i klapa Intrade najavljuju i treći koncert u nizu u Lisinskom 11.prosinca

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Velika želja klape bila je da ponovno nastupe u Lisinskom i da osjete atmosferu raspjevanog Lisinskog.

Već tradicionalno godinu za godinom, i nevjerojatno, ali uvijek za ljestvicu bolje, Tomislav Bralić i klapa Intrade ovaj su vikend zaposjeli metropolu i sa čak dva rasprodana koncerta u Lisinskom oduševili publiku.

Pogledaj i ovo 4 Tenora - 4 planule karte Rasprodan je koncert 4 Tenora u Lisinskom, a zbog velikog interesa publike najavljen je i još jedan!

Oba koncerta rasprodana su u rekordnom roku, i to svega nekoliko dana nakon prvih najava.
To ni ne čudi, kada je poznato kako je to jedina naša klapa koja osim što uvijek rasproda svoje tradicionalne koncerte u Zagrebu, jedina klapa koja je napunila i zagrebačku Arenu, najčešće rezerviranu za svjetske glazbene zvijezde. U prepunom Lisinskom, Tomislav Bralić i klapa Intrade, ovaj su vikend donjeli čaroliju zapisanu u zvuku dalmatinske pisme, a posebnog raspoloženja publika je većinu koncerta pjevala u glas sa njima pa se Bralić našalio da večeras pjevaju sa klapom „Lisinski“!

Hari Rončević i klapa Kampanel - jedinstvena koncertna promocija novih albuma

Na prvom koncertu kao gost im se pridružio Tedi Spalato, koji je ujedno i autor njihove pjesme „Cviće“ po kojoj su nazvali i svoj novi album čije su prve primjerke posjetitelji imali prilike kupiti upravo u Lisinskom, a u nedjelju se klapi na pozornici pridružila Zorica Kondža koju je publika pozvala i na bis, te je sa klapom zapjevala kultnu „Konobu“.

Obje večeri u Lisinskom je vladala posebna atmosfera zbog specifičnog ambijenta koji ova dvorana pruža, Tomislav je istaknuo kako mu je drago da ove godine su zapjevali upravo u Lisinskom jer im je prvi koncert koji su održali tamo 2006. bio jako značajan. Ove godine je klapa definitivno svojoj zagrebačkoj publici pružila jedno novo iskustvo i malo drugačiji oblik tradicionalnog koncerta, a dogodine se vraćaju u Dom sportova gdje će održati svoj slavljenički koncert kojim će obilježiti 30 godina djelovanja klape.

Tomislav Bralić i klapa Intrade i ovu godinu obilježili su sa nizom velikih uspjeha a tri koncerta u Lisinskom posebno su snažno odjeknuli kao još jedna velika potvrda njihove omiljenosti kod publike!
Raduje nas da vlada veliko uzbuđenje i da svi jedva čekaju novi klapski spektakl, njihov treći koncert u Zagrebu, rezerviran za četvrtak 11.12.2014.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene