Zabava u Revelinu

Osvojite ulaznice za talentirane DJ sestre - NERVO!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Culture Club Revelin pripremio je atraktivne ljetne partije i koncerte i za rujan. Iako je krajem 8 mjeseca kiša načela ljetne vrućine, atraktivan program u Culture Clubu Revelin ne jenjava.

5.9. DREAMGIRLS

Pogledaj i ovo showbuzz 14. kolovoza Fedde Le Grand nastupa u Revelinu!

Culture Club Revelin nastavlja ai u rujnu sa svojim ljetnim programom ''DREAMGIRLS IN REVELIN''.

U bogatom cjelovečernjem programu moći ćete uživati u vrućim plesnim točkama zgodnih plasačica i plesača. Najveću atrakciju zasigurno će izazvati performance u čašama za šampanjac, te kupanje u jacuzziju.

A ovaj već zanimljiv program, upotpunit će i ples na svili koji svakoga ostavi bez daha. Fire i laser show, te mnoga druga iznenađenja su dio bogatog cjelovečernjeg programa u kojemu podjednako uživaju i dečki i cure. Cijene ulaznica su 69kn, VIP 149 kn.

6.9. NERVO

Multitalentirane, prelijepe australske DJ-ice Mim i Liv Nervo 6. rujna gostuju u Culture Clubu Revelin.

Culture Club Revelin daruje čitatelje Dnevnik hr.-a s 2x2 ulaznice za Nervo! Samo napišite na natjecaj@novatv.hr zašto biste baš vi trebali otići na njihov nastup! Sretno!

U kratkom vremenu sestre Nervo postigle su svjetsku slavu, a u Dubrovnik dolaze po prvi puta. Sestre Nervo na scenu stupaju 2011. godine i od tada se vrtoglavo penju prema TOP DJ-ima svijeta.
Ameriku su oduševile otvarajući turneju Britney Spears i Nicki Minaj Femme Fatale.

Talent sestara Nervo uljučuje i tekstove za brojne hitove Kylie Minogue, The Pussycat Dollas, Jennifer Hudson i Nicole Scherzinger. Kao tekstopisci veliki uspjeh postižu sudjelujući u stvaranju svjetskog megahita Davida Guette feat. Kelly Rowland When Love Takes Over. Cijene ulaznica su 99kn pretprodaja, na ulazu 149kn, VIP 249kn.

13.9. DJ LIA& DREAMGIRLS

DJ Lia prvi puta se pojavljuje prije nekoliko godina kada je uspješnu karijeru modela zamjenila elektronskom glazbom i postala poznati DJ. Veliki korak u karijeri desio joj se 2009 kada je izdala hit ’One Touch Only’ koji se ubrzo našao na mnogim radio postajama.

Već slijedeće godine izdaje drugi singl ’Fancy with You’ koji u potpunosti predstavlja njen stil te je postao opet hit mnogih mađaraskih tv i radio postaja. Dj Lia zarazila je publiku svojim energičnim setovima punim iznenađenja, te postala jedan od najtraženijih DJ-a u Mađarskoj i okolnim zemljama. Atraktivnu DJ-Liu podržat će Dreamgirls, koje će svojim nastupima u čašama, jacuzziu i plesom na svili doprinjeti uzavreloj atmosferi. Cijene ulaznica su 69kn pretprodaja, na ulazu 99kn, VIP 149kn.

20.9. ADRIAN LUX

U Culture Club Revelin dolazi mlada švedska DJ zvijezda Adrian Lux. S epitetom jednog od najljepših DJ-a svijeta, za kojim su partijanerice doslovno izgubile glavu Adrian je nova zvijezda svjetske DJ scene, a u posljednje vrijeme nastupa na vodećim festivalima i party destinacijama diljem svijeta. Adrian Lux rođen je u Stockhlmu u punk rock obitelji modnog fotogarafa.

Kada nije svirao gitaru, odradio je neke od najvećih švedskih modnih kampanja kao što su Barney's ili Nordiska Kompaniet. Njegovi hitovi "Strawberry" i "Can't sleep "oduševili su brojne velikane DJ scene pa tako svoje uratke izdaje pod okriljem Axtone izdavačke kuće poznatog slavnog sunarodnjaka Axwella iz Swedish House Mafie.
Cijene ulaznica su 50kn pretprodaja, na ulazu 80kn, VIP 150kn.

5.10. 2013 BELTEK

5.10.2013 u Culture Club Revelin predstavlja jednog od najjačih producenata i DJ-a s ovih prostora. Po prvi put, u Dubrovnik dolazi BELTEK!

Martin “Beltek” Bijelić započeo je svoju tech/house karijeru 2007. godine sa singlom “Copacabana”, koji je postigao veliki uspjeh, o čemu svjedoči i nagrada “Pete's Tong Fast Trax”, koju dodjeljuje Pete Tong, poznati DJ i voditelj kultne emisije na BBC Radio 1.

Beltekov najprodavaniji singl “Out of Play”, remix Faithless hita “Tweak Your Nipple” ili “Kenta”, koji je snimio za Tiestovu izdavačku kuću, postao je jako popularan među fanovima elektronske glazbe. Debitanski album “Out Of Play” Beltek je izdao za Toolroom Records 2011. godine, a veliku podršku i suradnju na ovom albumu dao mu je i njegov kolega, također poznati slovenski DJ Umek. Cijene ulaznica su 50kn pretprodaja, na ulazu 80kn, VIP 150kn.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene