Rujanfest

UŽIVO na Dnevnik.hr-u: Uključite se u nastup Plavog Orkestra i Bajage

Uživo na portalu Dnevnik.hr pratite nastup Plavog Orkestra i Bajage na Rujanfestu!

Jedni od najdugovječnijih i najpopularnijih bendova na regionalnoj glazbenoj sceni, Plavi Orkestar i Bajaga & Instruktori, nastupaju po prvi puta zajedno na pozornici ovogodišnjeg zagrebačkog Rujanfesta na zapadnom ulazu u grad Zagreb, ispred popularnog trgovačkog centra Westgate.

Pogledaj i ovo Koncert Plavog orkestra (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Kakav show! Plavi orkestar u Zagrebu raspametio tisuće obožavatelja: ''Svi znaju tekstove od početka do kraja''

Kritičari ocjenjuju Plavi orkestar kao kulturni fenomen osamdesetih i devedesetih, dok se Bajaga & Instruktori ubrajaju među začetnike rock scene na ovim prostorima.

Magazin i Mejaši rasplesali sve posjetitelje Rujanfesta

Karijeru Plavog Orkestra, koja traje već tri desetljeća, obilježili su hitovi, kao što su 'Suada', 'Kaja', 'Bolje biti pijan nego star', 'Sava tiho teče', 'Zelene su bile oči te', 'Ako su to samo bile laži', 'Odlazim', kao i brojni drugi koji su postali evergreeni ovih prostora, a u kojima  publika večeras može uživati uživo.

Na istoj pozornici nastupa i Bajaga & Instruktori te 'praše' njihove legendarne pjesme, poput 'S druge strane jastuka', 'Plavi safir', 'Vesela pesma' i druge. Bajaga s Instruktorima slavi 30 godina rada, a njegovi obožavatelji večeras su došli na svoje!

Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati koncertu, Dnevnik.hr pobrinuo se da ipak ne ostanete zakinuti za to iskustvo pa tako od 22.30 sati možete pratiti koncert putem live streama na portalu Dnevnik.hr!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene