Odličan nastup

Perpetuum Jazzile ponovno oduševio hrvatsku publiku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Popularni slovenski zbor Perpetuum Jazzile ponovno je napunio koncertnu dvoranu 'Vatroslava Lisinskog' i oduševio publiku.

Sinoćnjim koncertom kojeg su održali u Koncertnoj dvorani 'Vatroslava Lisinskog', slovenski zbor Perpetuum Jazzile još je jednom potvrdio svoj zvjezdani status i veliku popularnost koju uživa među zagrebačkom publikom svih generacija.

Pogledaj i ovo showbuzz Provjerite kako zvuče Slovenci senzacija na Youtubeu!

Tijekom puna dva sata, vokalisti i vokalistice Perpetuum Jazzilea, njih četrdesetak, svoju su zaraznu i eksplozivnu energiju podijelili s publikom koja je bila na nogama, pljeskala, pjevala, a mnogi nisu odoljeli zaplesati ispred pozornice.

Večer je započela izvedbom hita 'Footloose', a oduševili su i izvedbama hitova 'Titanium', 'Jump', 'Celebration', 'Don't Stop Me Now', i nezaobilazne 'Africe'.

Kako su i najavili prije dolaska u Zagreb, u Lisinskom su premijerno izveli i jednu novu skladbu 'Balkan Pulp', odnosno 'balkansku' verziju teme iz filma Pulp Fiction.

Inače, ovo je drugi put da su, sada već planetarno popularni Slovenci, napunili koncertnu dvoranu 'Vatroslava Lisinskog'.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene