Prava glazbena poslastica

Najveća hrvatska rock iznenađenja dolaze u Šibenik

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U klubu Inside u Šibeniku 5.10.2013 svi ljubitelji rock svirke imat će priliku uživo vidjeti dva dubrovačka rock banda, koji su ove godine svojim originalnim zvukom osvježili hrvatsku glazbenu scenu. U goste Šibenčanima dolaze Silente i Atlantida .

Silente, band koji ove godine se vrtoglavo penje po top ljestvicama i osvaja publiku širom Lijepe Naše, postigao je u kratkom roku ogroman uspjeh sa svojim singlom ‘Terca u tišinu’, ali i drugi single ‘Još jednom’ bilježi sve veći uspjeh.

Pogledaj i ovo showbuzz Lovci na čudesa Silente: 'Očekujemo super zabavu i dobar zvuk'

Energičnu petorku koju čine Tibor Karamehmedović (autor glazbe, solo gitara i vokal), Doris Kosović (vokal), Sanin Karamehmedović (autor stihova i bas gitara), Lorena Milina (violina i vokal), Šimun Končić (klavijature) te Ivuša Gojan (bubnjevi), prepoznao je redatelj i glumac Dejan Aćimović koji je snimanjem spota ‘Terca na tišinu’ odlučio pomoći da bend izađe iz dubrovačkih okvira.

Spot na YouTube-u dobiva mnoštvo pozitivnih komentara (broji preko 400 tisuća pogleda!), pjesma se vrti na svim nacionalnim postajama pa Silente nekoliko tjedana boravi i na vrhu Službene nacionalne liste aktualnih radijskih singlova Instituta hrvatske glazbe.

Nedavno su u parku Orsula priredili svojim sugrađanima koncert pod nazivom ‘U susret Lovcu na čudesa’, koncert za pamćenje, nazvan i zamišljen kao svojevrsna koncertna promocija ili bolje reći predpremijera albuma ‘Lovac na čudesa’ koji vrlo skoro izlazi u izdanju ‘Aquarius records’-a i može se slobodno reći da odavno jedan koncert dubrovačkog benda nije bio toliko posjećen.

Uz Silente nastupit će i dubrovačka kultna grupa Atlantida, koja nastavlja s koncertnom promocijom svog povratničkog albuma. Atlantida je u prosincu 2012. objavila svoj novi, povratnički album u izdanju Croatie Records pod nazivom 'Premalo za san'.

Jedan od najboljih rock  Albuma 2012 , koji je dobio odlične ocjene struke a i publike  najavljen je prekrasnom baladom 'Lađe’.  Pjesma 'Lađe' se, zajedno sa već poznatim singlovima 'Lutam pod oblacima' i 'Dodir u bojama' te još sedam drugih, nalazi na novom albumu 'Premalo za san', na kojem band predstavlja raznolikost  autorskog izričaja objedinjenog prepoznatljivim zvukom i produkcijom.

Kao i kolege iz ‘Grada’ – (grupa Silente) i band Atalntida oduševio je svoje sugrađane veličanstvenim koncertom u koji su održali 16.8.2013 , na plaži uvale Lapad, u organizaciji Turističke zajednice grada Dubrovnika, gdje su svi ljubitelji žestokih ritmova, nerijetko u kombinaciji s tradicionalnim zvukom lijerice ili šansone, došli na svoje.  

Lađe', 'Sami u kamenu', 'Lutam pod oblacima', 'Premalo za san', 'Dodir u bojama' samo su neki od hitova koji su raspametili prisutnu publiku.  Zanimljivo je i to kako je koncert privukao posjetitelje različitih dobnih skupina koji su uživali u žestokoj svirci.
Atlantida trenutno priprema video spot za novi single- naslovnu pjesmu s albuma.

Zasigurno će svi ljubitelji rock svirke doći na svoje,  a ova prava dubrovačka rock poslastica počinje u 23 h. Ulaznice se mogu nabaviti po cijeni od 30 kn na ulazu kluba do 00:30 a poslije  po 40 kn.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene