Uskoro

Medvedgradske glazbene večeri: Spoj dobre glazbe i pogleda na Zagreb

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Koncerte na Medvedgradu ćete moći pratiti s drvenih klupica, jastuka, stepenica i zidića, a možete ponijeti i jastuk, dekicu ili ribički stolčić te uživati u iznimnim glazbenim doživljajima s pogledom na Zagreb noću!

Koncerti na Medvedgradu postaju već tradicionalna događanja koja obogaćuju ljetnu kulturnu ponudu grada Zagreba. Ove će godine trajati tri večeri, a program je obogaćen i šarmantnim akustičnim programom hrvatskih kantautorica na medvedgradskoj kuli čime će prepoznatljiv simbol hrvatskog glavnog grada dobiti novu glazbeno – umjetničku dimenziju.

Pogledaj i ovo Nina Romić (Foto: Ivana Kujundžić) Koncerata je mnogo Nina Romić: ''Kada sam počinjala, bilo nas je jako malo u ovome žanru, a sada je drukčije, prepoznati smo''

Danas povedite djecu na Cest is d Best!

Grupa Meritas nastupit će u četvrtak 17. srpnja, Zoran Predin u društvu Damir Kukuruzović Django Group u petak, 18. srpnja, a program u subotu, 19. srpnja zatvorit će Tamara Obrovac Transhistria Quartet. Poseban program ove godine, pod nazivom Akustika na kuli, ugostit će u istim danima mlade hrvatske kantautorice; Queen of Sabe u četvrtak, Ninu Romić u petak te Saru Renar u subotu, a ti akustični nastupi održat će se za samo dvadesetak ljudi na vrhu medvedgradske kule, s prelijepim pogledom na Zagreb, sat vremena prije početka glavnog programa.

'Želja nam je omogućiti građanima Zagreba i svima koji se ovdje zateknu na proputovanju, kvalitetne glazbene doživljaje za sjećanje, upotpunjene jedinstvenim medvedgradskim ozračjem, prirodnom i kulturnom baštinom s pogledom na Zagreb', poručuju organizatori.

Za programe Medvedgradskih glazbenih večeri u pretprodaji je samo 250 ulaznica po koncertu, a hoće li u prodaju biti puštene dodatne ulaznice znat će se dan uoči koncerta i ovisit će o vremenskoj prognozi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene