Urban Wednesday

Mario Huljev i Gidra rasplesali Green Gold Club!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jučerašnji show na "Urban Wednesday" partyju, koji su priredili domaćini večeri Mario Huljev i Gidra (Connect), najavio je nastavak vrhunskog programa srijedom u Green Gold Clubu, i to u još žešćem ritmu.

Već duže vrijeme zagrebačka se publika nostalgično prisjećala clubbinga 90-tih, a očigledno je koncept "Urban Wednesdaya" postao prava poslastica upravo za njih. Zagrebu definitivno fali live svirke i pravog clubbinga, a to je ono što ovaj program nudi.

Svojim energičnim nastupom i vrhunskim vokalom, Mario Huljev dokazao  je kako klasici Soula i Funka u njegovoj izvedbi zvuče poput nastupa najkvalitetnijih svjetskih zvijezda.

Na pozornici mu se pridružio i Gidra, što je dodatno diglo atmosferu i oduševilo publiku. Marijev live band sastavljen od iskusnih top muzičara, zvučao je besprijekorno.

DJ Daisy je sa probranim klasicima i hitovima R`n`B-a, Hip Hopa i Funka bio je zaslužen za prepun plesni podij i uzavrelu atmosferu. MC-ing, break battleovi te spontani plesni momenti pojedinaca iz publike, učinilli su jučerašnju večer nezaboravnom.

"Urban Wednesday" partyji definitivno nose epitet najpopularnijeg programa u gradu!

Da je urbana srijeda u Green Gold Clubu postala u potpunosti in mjesto u Zagrebu svjedoči i velik broj poznatih osoba iz javnog života, među kojima je bila i Nina Badrić.

Pogledaj i ovo showbuzz Urban Wednesday Urban Wednesday - General Woo, Mario Huljev, Gidra, ima li bolje ekipe za party srijedom?!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene