"Dodir ljubavi"

Marija Jelovečki udružila snage sa svojim mentorom Markom Vukesom u blagdanskom duetu: "Do ovog je došlo prirodnim slijedom"

Marija Jelovečki i Marko Vukes Marija Jelovečki i Marko Vukes PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Marija Jelovečki i Marko Vukes Galerija

Mlada glazbenica Marija Jelovečki 2023. godinu će pamtiti kao najljepšu u životu. Naime, nakon izdavanja albuma prvijenca "Slobodna sam“, predstavljenog u lipnju, Marija za kraj godine svojoj vjernoj publici donosi zadnji, osmi singl s albuma, prekrasni duet "Svjetlo ljubavi“ u kojem je udružila snage sa svojim dugogodišnjim autorom i mentorom koji stoji iza njenog uspjeha, popularnim glazbenikom Markom Vukesom.

Debitantski album publika je odlično prihvatila, a Marija je ponosna i sretna što se svih sedam pjesama predstavljenih publici izrazito svidjelo. Kroz singlove "Još ovu noć“, "S tobom jesen pleše“, "Blizina svijeta dva“, "Sanjam još brod“, "Slobodna sam“, "Kap na licu tvom“ i "Dodiri“ Marija se predstavila široj hrvatskoj javnosti, a sve pjesme s albuma rado su vrćene u hrvatskom radijskom eteru, što samo potvrđuje da Marijin glazbeni put ide u odličnom smjeru.

"Album 'Slobodna sam' izašao je u lipnju ove godine za vrijeme CMC festivala. Prezadovoljna sam i prodajom i reakcijama publike. Za sljedeću godinu spremam nove glazbene poslastice i gaže, gaže i samo gaže! Šalu na stranu, imamo već par pjesama u rukavu tako da nas čeka radna godina. Pjesma 'Svjetlo ljubavi' kruna je mog dosadašnjeg rada. Pjesma govori o vječnoj ljubavi te je savršena za ovo blagdansko doba. U spotu smo prikazali prekrasnu ljubavnu priču od malih nogu do duboke starosti, što je danas postalo izuzetak i tim više je nešto posebno i čarobno", izjavila je Marija.

"Svjetlo ljubavi“ u izdanju Croatia Recordsa glazbeno potpisuje cijenjeni akademski glazbenik, skladatelj i kantautor Bruno Krajcar. Tekst pjesme je i ovog puta izašao iz pera multitalentirane Nevene Vukes dok je za aranžman i produkciju zaslužan producent Toni Ćosić.

Bruno Krajcar prekrasnom se glazbom savršeno nadovezao na Marijin uigrani tim, bračni par Vukes: “Drago mi je da nastavljam suradnju s Nevenom Vukes kao autoricom teksta i da je ovu lijepu pjesmu snimila mlada talentirana Marija zajedno s dragim mi kolegom Markom. Nadam se da će 'Svjetlo ljubavi' u ovo blagdansko vrijeme doći do što više domova i da će se i zahvaljujući ovoj pjesmi Marija etablirati na našoj glazbenoj sceni".

Marija priznaje da ju je pjesma očarala i da je ideja samog spota bila podijeliti nježnu priču o vječnoj ljubavi koja će zagrijati srca publike u ovo nadolazeće blagdansko vrijeme.

Marko Vukes, autor dosadašnjih Marijinih uspješnica i njezin mentor od samih početaka, ne krije ponos kad je riječ o samom duetu i Marijinom dosadašnjem glazbenom putu: “Do ovog dueta je došlo prirodnim slijedom nakon dugogodišnje zajedničke suradnje… od prve do posljednje pjesme s albuma 'Slobodna sam' pratim Mariju kao autor i producent pjesama. Sretan sam kako glazbeno raste i napreduje i radostan sam što je kruna albuma upravo pjesma koja spaja naše glasove.”

Marija za kraj poručuje kako u sljedećoj godini priprema mnoga glazbena iznenađenja, a što je točno u planu ovoj mladoj i uspješnoj pjevačici publika će imati prilike prvo doznati na njezinim društvenim mrežama, gdje je svakodnevno vrlo aktivna i praćena od strane vjerne publike.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene