"novi list u životu"

Naša pjevačica je iznimnim vokalom oduševila i Erosa Ramazzottija, a sada ima novu pjesmu kojom slavi žene!

Lorena Bućan - 1 Lorena Bućan - 1 Toni Andabak/PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lorena Bućan - 1 Galerija

Lorena Bućan u novoj pjesmi i spotu slavi žensku snagu i slobodu.

Lorena Bućan, mlada glazbenica moćnog glasa iza koje su već brojne nagrade publike i struke, ali i impresivne pozicije na YouTube trendingu predstavlja svoj novi spot za pjesmu “Ženska snaga”.

Autor glazbe je Ivan Huljić, stihove potpisuje Vjekoslava Huljić, a aranžman Hrvoje Domazet i Ivan Huljić.

Iznimnim vokalom Lorena je ljetos oduševila i Erosa Ramazzottija kojem je bila predgrupa na nastupu u pulskoj Areni, a ovom pjesmom upravo svojim snažnim glasom odaje priznanje najvećoj snazi koja postoji, snazi žene.

Novi spot pjevačice čije su pjesme “Kad si ti u pitanju”, “Kako samo mater zna” i “Tvoja i gotovo', osvojile streaming platforme u Hrvatskoj na kojima broje milijunske preglede režirao je Ivan Trpimir Lozić, a ne sumnjamo da će se baš kao i spot za pjesmu ''Je l' moguće'' naći među najslušanijim na YouTube trendingu.

"Nova pjesma za mene uvijek znači nekakav novi list u životu. Ženska snaga je pjesma kroz koju se osjeća čista sloboda i samouvjerenost žene. Nadahnjujuća je i nadam se da će osvojiti srca svih ljudi kojima treba snaga ili se osjećaju snažnima. Jedva čekam čuti dojmove svih koji je poslušaju" uzbuđena je Lorena.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora i Taika Waititi Channing Tatum i Zoe Kravitz Kim Kardashian Kate Beckinsale +26 Salma Hayek Celebrity Holivudska elita opustila se na DiCaprijevu rođendanskom tulumu, paparazzi su ih uhvatili nakon što su popili koju čašicu više
1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Maroja Petra Maroja Petra Maroja Maja Cvjetković i Petra Maroja +8 Aleksandra Grdić i Petra Maroja Nekad i sad Sjećate se jedne od naših najtraženijih manekenki? Iz javnosti se potpuno povukla, privatni život čuva samo za sebe, a evo kako danas izgleda!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene