Svečana premijera

Let3 spremna je za lansiranje novog ciklusa svog glazbeno-scenskog djelovanja

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Uz otkrivanje spomenika, na koncertu će Let3 premijerno odsvirati i sve pjesme sa nadolazećeg novog albuma

Riječka skupina Let3 spremna je za lansiranje novog ciklusa svog glazbeno-scenskog djelovanja, koji će premijerno biti predstavljen svečanim otkrivanje spomenika 'Angela Merkel sere' i koncertom nakon otkrivanja spomenika, u reprezentativnom prostoru zagrebačke Laube, u subotu, 25. travnja.

Pogledaj i ovo showbuzz Tanki novčanici ESTRADA TANKOG DŽEPA Više ih ni vrtoglavi iznosi ne mogu gurnuti u kampanju

Uz otkrivanje spomenika, na koncertu će Let3 premijerno odsvirati i sve pjesme sa nadolazećeg novog albuma čiji se izlazak očekuje do ljeta ove godine. Dugoočekivani novi album, Let3 ujedno najavljuje i novim singlom 'Prdni majko'.

Rasplesali tisuće fanova u prekrasnoj koncertnoj areni na Bundekfestu!

Spomenik 'Angela Merkel sere' društeno-politički komentar na lokalnu i globalnu stvarnost, na način Leta3, koji će svojim umjetničkim konceptom, sasvim sigurno zaintrigirati, ali vjerujemo i polarizirati javnost i medije.

Fizičke ulaznice za otvorenje spomenika biti će u prodaji od petka, 13.03., i osim za prisustvovanje svečanoj priredbi otvorenja vrijedit će i za koncert Leta3 koji će se održati odmah nakon otvorenja. Sigurno je da će ovo biti događaj i koncert za pamćenje, za koji će se tražiti ulaznica više, pa će tako prednarudžbe i rezervacije ulaznica krenuti već od danas i to na e-mail adrese i telefone Dallasa i Dallas Music shopova (kompletan popis pronađite dolje), dok će online prodaja ulaznica krenuti također danas putem eventim.hr.

Najbrži kupci ili naručitelji ulaznica koje će se do 22.03., prodavati po povoljnijoj 'early bird' cijeni od 10 dolara (70 kn), u ograničenom kontingentu, imaju šanse osvojiti i vrlo ekskluzivnu i prestižnu nagradu.

Naime, 15 najsretnijih fanova koji nabave svoje ulaznice u 'early bird' terminu i pošalju svoje podatke u inbox na Facebook stranici benda, ili kontakte Dallasa ući će u nagradni bubanj, te time imati mogućnost da, ako ih izvuku, budu pozvani na ekskluzivni seminar sa Letom3, koji će se održati petnaestak dana prije otvorenja spomenika i koncerta i na kojem će uz druženje sa članovima Leta3, fanovi moći prisustvovati i sudjelovati u završnim radovima na spomeniku 'Angela Merkel sere'.

Od 23.03. (ili prodaje ograničenog kontingenta), ulaznice će se u pretprodaji prodavati po cijeni od 13 dolara (90 kn), a na dan koncerta po cijeni od 15,5 dolara (110 kn).

Ulaznice će se moći kupiti u Dallas Music Shopovima (Zagreb, Rijeka), Dirty Old Shopu (Zagreb) i putem web stranice Eventima ( http://www.eventim.hr/hr/ ) .

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene