NEZABORAVAN KONCERT

PRLJAVO KAZALIŠTE Žestokim rock koncertom začinili finale Zvijezda pod zvijezdama u Dubrovniku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Legendarni Prljavci sinoćnjim koncertom završili su sezonu ljetnih koncerata Zvijezda pod zvijezdama.

Sinoćnjim koncertom legendarnog banda Prljavo kazalište na Vala plaži Hotela Dubrovnik Palace završena je dvanaesta sezona ljetnih koncerata 'Zvijezda pod zvijezdama' u organizaciji Jadranskih luksuznih hotela. Žestoka energija, kultni status banda, brojni hitovi koji svi znaju napamet obilježili su sinoćnji koncertni rock'n'roll spektakl.

Pogledaj i ovo In Magazin: Prljavo kazalište - 2 glazbene legende Prljavci najavili novi album i otkrili zašto se osjećaju kao zaštićena vrsta: ''Kao pande, to treba paziti na nas...''



Najpoznatiji po čestim nastupima na zagrebačkom Trgu bana Jelačića i masovnim koncertima, Prljavci su sinoć pokazali kako se izvrsno prilogađavaju svirci u intmnom prostoru – a svi oni koju su sinoć svjedočili su jedinstvenom koncertnom nastupu Prljavog kazališta, koji je sinoć prvi puta nastupao u sklopu serije koncerta Zvijezde pod zvijezdama.



Band koji čine vrhunski glazbenici sljedeće godine obilježiti 40 godina na sceni u kojima je odrastao zajedno sa svojom brojnom publikom -od punka u samim počecima, žestokog roka pa sve do banda za široke mase. No najviše su voljeni zbog pjesama od kojih su neke postigle kultni i simblični status.



Rock koncert koji je privukao veliki broj Dubrovčana i njihovih gostiju doslovno je zapalio valu pod stijenama hotela a brojni obožavatelji pjevali su u glas brojne bezvremenske hitove Prljavog kazališta. U jednom trenutku sa njima je svirao Mišo iz cavtata, kojeg su iz publike ozvali Prljavci na stage nakon poziva tko u publici svira gitaru. Nakon brojnih hitova, kad su odjeknuli prvi taktovi 'Ruže Hrvatske' svi su bili u transu a na kraju se dio razdragane publike popeo na stage, ne dajući da dvosatna svirka prestane.

Koncert o kojem će se u Dubrovniku još zasigurno dugo pričati, savršeno je finale ovogodišnjih Zvijezda pod zvijezdama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene