Music Awards Ceremony

Jelena Rozga najavila spektakl u Beogradu: "Jako se veselim, bit će to show za pamćenje!"

Jelena Rozga Jelena Rozga Tomislav Kristo/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga In Magazin: Jelena Rozga - 4 In Magazin: Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga Jelena Rozga In Magazin: Jelena Rozga - 4 Jelena Rozga Jelena Rozga +19 Jelena Rozga - 3 Galerija

Jelena Rozga nastupit će na vodećoj regionalnoj glazbenoj manifestaciji Music Awards Ceremony, koja će na jednom mjestu okupiti najpoznatija glazbena imena regije.

Za tjedan dana beogradska Štark Arena postat će epicentar glazbenog spektakla - najveći regionalni glazbeni događaj Music Awards Ceremony (MAC) 25. i 26. siječnja 2023. na jednom će mjestu okupiti creme de la creme regionalne glazbene scene. Pripreme za događanje u punom su jeku te uključuju i vrhunske nastupe najpoznatijih glazbenih imena regija. Među njima je i Jelena Rozga, koja najavljuje spektakularan nastup na MAC-u te poziva fanove da joj se pridruže ovoj manifestaciji.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga - 3 Pokazala seksi, gola leđa! Nikad ljepša Jelena Rozga pokorila Beograd, srpski mediji prozvali je boginjom!

"Jako se veselim što ću i ove godine prisustvovati MAC-u, ceremoniji koja po svim kriterijima može konkurirati najvećim svjetskim glazbenim događanjima. Imala sam tu čast da sam nastupila i na prva dva izdanja, kada sam predstavila svoje pjesme 'Moje proljeće' i 'Sveto pismo', a veseli me što ću i ove godine, 25. siječnja dijeliti pozornicu s dragim kolegama", ističe Jelena Rozga te nadodaje: "Obećavam svojoj publici i svima onima koji dođu da mogu očekivati spektakularan nastup i pozivam sve da mi se tog dana pridruže u Štark Areni. Znam da će se i drugi kolege jako potruditi i da ćemo napraviti show za pamćenje."

Upravo je Jelena Rozga ujedno i jedna od brojnih nominiranih glazbenih imena iz Hrvatske za nagradu MAC; nominirana je u kategorijama "Viral" i "Kolaboracija", s pjesmama "Ti i ja", koju je snimila sa Sašom Matićem i sa "Zar je ljubav spala na to", duetom s Matijom Cvekom. Ove godine MAC broji više od 500 nominacija u ukupno 20 kategorija, a uz Jelenu Rozgu, iz Hrvatske su nominirani i Nina Badrić, Petar Grašo, Damir Kedžo, Matija Cvek, Albina, Nika Turković… u kategorijama pop i alt-pop, tu su i Hladno pivo, Brkovi i Tonči Huljić u kategorijama rock i world-music, Vojko V, Hiljson Mandela, 30zona i Grše u rap, trap i drill kategorijama te niz drugih. Publika za svoje favorite može glasati putem službene internetske stranice događanja i putem službenog kanala MAC na Youtubeu.

Music Awards Ceremony (MAC), dodjela nagrada u organizaciji Sky Musica, poput prethodna dva izdanja, i ovaj će put na jednom mjestu okupiti najpoznatija glazbena imena Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Slovenije. Ovogodišnje izdanje održat će se u obliku dvodnevne ceremonije dodjele glazbenih priznanja, 25. i 26. siječnja 2023. u Štark Areni u Beogradu; nastupi predstavnika glazbene elite pop, rock, rap, world music i folk žanrova rezervirani su za prvi dan manifestacije, dok će vodeće regionalne glazbene ikone trap, drill i urban pop žanrova nastupiti drugi dan ceremonije.

Uz Jelenu Rozgu, svoje sudjelovanje na ovogodišnjem izdanju MAC-a potvrdili su i Konstrakta i Zemlja gruva, Riblja čorba, Emina Jahović, Aco Pejović, Saša Matić, Halid Bešlić, Lexington band, Petar Grašo, Sara Jo, Tonči Huljić, Karolina Gočeva, Joker out bend, Voyage, Nucci, Teodora, Crni Cerak, Lacku, Nikolija, Devito, Coby, Milica Pavlović, Zera, Sergej Pajić, Sajfer, Mahrina, Amna, Mimi Mercedez, Albino, Veraja, i 2Bona.

Fanovi se mogu pridružiti i svečanoj ceremoniji dodjele nagrada 25. i 26. siječnja 2023. u beogradskoj Štark Areni.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene