Uskoro novi album

Ekskluzivno poslušajte novi singl Borisa Novkovića 'Kunem ti se'!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jedan od najuspješnijih i najpoznatijih muških vokala u regiji, Boris Novković na radost brojnih obožavatelja predstavlja novi singl.

Nakon odličnog singla 'Lako je tebi' koji je doslovno pomeo radijski eter, Boris je pripremio nešto potpuno novo – singl pod nazivom 'Kunem ti se' u izdanju diskografske kuće Hit Records. Boris Novković kantautor je koji je većinu svojih pjesama pisao i radio za sebe, ali je u dugogodišnjoj karijeri bilo trenutaka kada je surađivao sa drugim autorima i izvođačima. Upravo suradnja sa drugim autorom dogodila se na ovoj pjesmi, naime glazbu, tekst, aranžman i produkciju potpisuje Ante Pecotić, koji je sa velikim zadovoljstvom prihvatio suradnju na novom singlu.

Pogledaj i ovo showbuzz Ljetni hit Pogledajte tko je sve zapjevao u novom spotu!

Boris Novković: 'Tamara je stvarna, to je jedna tragična priča'

'Singl 'Kunem ti se' najavljuje moj novi studijski album, koji je pri kraju, a njegov izlazak očekujemo u devetom mjesecu. To je album u kojega sam uložio puno truda i oko kojega sam se najviše potrudio. Veseli me činjenica da sam na novom albumu uspio okupiti tri najznačajnija producenta, Miru Buljana, koji je prvi započeo raditi na ovome albumu, Antu Pecotića koji je zaslužan za aktualni singl, te Nikšu Bratoša koji je također producirao jednu pjesmu koja će također naći mjesto na albumu. Sva tri producenta dali su svoj touch, da album bude doveden do savršenstva. 'Kunem ti se' pjesma je koja odiše proljetnom energijom, te je idealna za ovo vrijeme sa pozitivnom ljubavnom porukom. Protkana je mojim klasičnim pop rock stilom, po kojem sam i prepoznatljiv', rekao je Boris Novković povodom novog singla 'Kunem ti se'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene