Jedan jedini

Legenda stiže u Zagreb - Kolona u Vukovarskoj čeka na svoje karte!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Neviđeni prizor mogao se vidjeti jutros duž Vukovarske ulice u Zagrebu.

Mnoštvo obožavatelja slilo se jutros oko 10 sati u Vukovarsku ulicu kako bi u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski kupilo ulaznice za nastup legendarnog Đorđa Balaševića koji će 15. i 16. prosinca održati koncerte upravo tamo.

Pogledaj i ovo Đorđe Balašević nastupio u Spaladium Areni (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 3 Čekaju se liječnici Balašević nakon infarkta: "Neću više nikad biti dobro i još ne mogu obećati koncerte u Osijeku i Zagrebu"

>> Balašević u Sarajevu odao počast Vukovaru

Naime, povodom 40. obljetnice Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog, Đorđe Balašević, jedan od najomiljenih izvođača s ovih prostora, nastupit će poslije tridesetak godina ponovno na pozornici velike dvorane.

Veliki mag glazbe i riječi dolazi s ekskluzivnim i premijernim programom.  Očekuju se dvije autorske večeri u Lisinskom  pod nazivom 'Pa, tamburama mangupi prepreče put'.

Ljubitelji repertoara ovog jedinstvenog pjesnika i glazbenika, koji su nestrpljivo čekali njegov povratak nakon rasprodane zagrebačke Arene i čudesnih druženja u Kerempuhu, po ulaznice su krenuli neviđenom brzinom.

Sve ulaznice se prodaju po jedinstvenoj cijeni od 280 kuna. Bit će to dvije posebne večeri za ljubitelje Balaševićeva pjesničkog izričaja i zaljubljenika u njegovu glazbu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene