Srpanj u Dubrovniku

Culture Club Revelin za srpanj priprema mnoštvo glazbenih poslastica!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Freemasons i Joris Voorn te atraktivni i scenski performansi La Fiesta i Dream Girls uvesti će vas u bogati program Culture Cluba Revelin u srpnju.

Nakon što je u lipnju zapalio ljetnu sezonu s DJ-em Antoine i Sebastianom Ingrossom, Culture Club Revelin nastavlja sa bogatim programom i u srpnju gdje je za svoje posjetitelje pripremio vrhunske koncerte popraćene atraktivnim partijima i zabavama u klubu.  

Klub radi svaki dan što odudara od teze da na jadranskoj obali manjka kontinuirane zabave tokom cijelog ljeta.
Za mjesec srpanj Culture Club Revelin pripremio je vruće ljetne zabave i pregršt gostovanja renomiranih svjetskih DJ-eva.

Pogledaj i ovo showbuzz Sjajan provod! Popularni njemački dvojac Lissat & Voltaxx u Clubu Revelin - osvojite ulaznice!

Dream Girls In  Culture Club Revelin (3. srpnja)

Culture Club Revelin od ove godine najavljuje vlastiti ljetni tulum Dream girls in Culture Club  Revelin. Dream girls kao glavne aktere predstavlja najatraktivnije plesačice i performerice koje će svojim plesnim točkama  dovesti klub do usijanja! Vruće plesne točke, performance s čašama za šampanjac i kupanje u jacuzziju samo su dio bogatog cjelovečernjeg programa u kojem će podjednako uživati i dečki i cure. Dream Girls program kao standardni program kluba održat će se još par puta tokom ljeta. Ulaznice na ulazu kluba možete nabaviti po cijeni od 69 kn. Vip karte 120 kn.


 
Freemasons (4. srpnja)

Culture Club Revelin ponosno predstavlja britanski dvojac Freemasons koji su postali  pravi ljubimci hrvatske publike. Britansku house atrakciju imenom Freemasons čine Russell Small i James Wiltshire. Kada su započeli suradnju, Russell i njegov prijašnji bend "Phats & Small" su već iza sebe imali tri Top Ten hita, Brit Award nagradu i multimilijunsku prodaju hita "Turn Around", dok je James Wiltshire radio s pop zvijezdama kao što su Donna Summer, Texas i Kylie Minogue. Trenutno najbolji britanski remikseri radili su s Beyonce, Jamiroquaiem, Michael Jacksonom, Faith Evans i dr. Njihovi remiksevi pjesama Beyonce 'B-Day' albuma, uključujući "Deja Vu", "Beautiful Liar",'Ring The Alarm "i"Greenlight' postali su legendarni hitovi  i njihove verzije su korištene kao glavni Radio Editi diljem Europe, zajedno s drugim mixevima sa Kelly Rowland'Rad', Kylie - 'One' i Whitney Houston 'Million Dollar Bill'. U 2007 Freemasons rade svoj najuspješniji singl s Alanis Morissette pjesma 'Uninvited' koji postiže ogroman uspjeh u svijetu. Zbog mnogobrojnih hitova britanski house dvojac postao je omiljeni izvođač publike u Hrvatskoj, gdje često rado nastupaju. Ulaznice u pretprodaji možete nabaviti po cijeni od 69kn, na dan koncerta po 99kn. VIP ulaznice iznose 149 kn.



FIESTA -atraktivni progrm vrhunskih performera koji će vas držat budnima cijelu noć (5. srpnja)

Zagrijte se u Culture Clubu Revelin na  novom programu, neodoljivog sadržaja,  popraćenog zgodnim  performericama u atraktivnim kostimima , raznim akrobacijama i efektima na sceni te uz vrhunsku glazbu, što će vas držat budima cijelu noć.
 
Nakon nastupa  u  hrvatskim klubovima  i odlične reakcije publike širom regije,    LA FIESTA –scensko glazbena atrakacija ponovno dolazi u  Culture Club Revelin.  Atraktivne performerice, efekti te pregršt iznenađenja u samo jednoj noći oduzeti će vam dah i učinit stalnim gostom ovog jedinstvenog showa.
Ulaznice na ulazu kluba možete nabaviti po cijeni od 69 kn. Vip karte 120 kn.



ULTRA Europe – COUNTDOWN uz Eddie Thoneicka (6. srpnja)
 
U Culture Clubu Revelin nastupa jedno od najpoznatijih imena današnje house scene – Eddie Thoneick. Eddie je započeo svoju DJ karijeru 1993 godine u udarnom razdoblju house muzike u Njemačkoj. 1998 godine postaje resident DJ u Decadance Penthouse Clubu i Flamingo Clubu u Njemačkoj koji je imao najbolju internacionalnu reputaciju u to vrijeme. 

Eddie je imao blisku suradnju sa svjetski poznatim zvijezdama kao sto su DJ Antoine, Sebastian Ingrosso, Steve Angello, Tom Neville i mnogim drugima. 
Neki od njegovih najpoznatijih singlova su Forgiveness, I wanna freak U, Nothing better, Live your life, Stronger i mnogi drugi.

Ulaznice u pretprodaji možete nabaviti po cijeni od 69 kn a na dan koncerta po 99 kn. VIP ulaznice iznose 149 kn.

Joris Voorn (11. srpnja)

Culutre Club  Revelin ponosno predstavlja jednog od najuspješnijih DJ-a današnjice Jorisa Voorna koji je 2003. godine na nizozemskim DJ nagradama proglašen talentom godine, a u zvjezdanu orbitu ulazi  2009. kada njegov hit 'Sweep The Floor' postaje neslužbena himna Ibize.
Bitno je napomenuti kako je Joris Voorn vlasnik dvije etikete, Rejected i Green, te je naravno iznimno poštovan od svih ljubitelja elektroničkog zvuka, a nadasve od kolega glazbenika. Od Voorna očekujemo vrhunski techno i house set, a od prisutnih ples, euforiju i veselje do jutra.
Cijene ulaznica su 99kn pretprodaja,  149 kn na ulazu, 249kn VIP.



Pretprodajna mjesta:

Caffe “BRAZIL” – DOC
Sport caffe “BALUN” – Mokošica
Caffe Bar “PARADISO”
Caffe Bar “AFRIKA”
Caffe Bar “CASABLANCA”
Caffe Bar “MICRO”
Caffe Bar “DIX”
Caffe Bar “LAUS” (TC MERCANTE)
Lounge Bar “CULTO”
Pizzeria “TABASCO”
Caffe Pizzeria "BLUE PLANET"
Club “23”
Caffe Bar “Zino”

Ulaznice se mogu naći i u sustavu eventim.hr.


Rezervacije stolova i info:
+385 20 436 010
+385 98 533 531

Klub se otvara u 23 h.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene