Blagdanska bajka

Koje poklone možete pokloniti najmilijima?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Blagdanska bajka započinje uz najveću hrvatsku drogeriju KOZMO. Sanja Doležal, Sementa Rajhard, Juraj Zigman i Kristijan Milaković odabrali su poklone za najmilije, a u mjesecu darivanja KOZMO nudi najbolja rješenja.

Hladni zimski dani i predblagdansko raspoloženje stigli su u Hrvatsku. U mjesecu blagdana i čarobne obiteljske atmosfere dragim osobama zahvaljujemo što su uz nas i što imamo priliku zajedno koračati kroz život.

Pogledaj i ovo Sanja Doležal Kakva nostalgija Ovaj hit Novih Fosila danas izvodi Sanja, no u originalu ga je otpjevala njena nikad prežaljena prethodnica, sjećate se kako je tada zvučao?

Trudna Ida ne propušta priliku zaviriti u nove make up trendove

Najveća hrvatska drogerija KOZMO pripremila je najljepše poklone koji će nam svima uljepšati posljednje dane ove godine.
'Izabrala sam poklone koji će razveseliti moje bližnje, a vrijeme blagdana provest ćemo u obiteljskoj atmosferi u Zagrebu. Božićno je doba najljepše doba u godini kada s velikom pažnjom svima oko sebe nastojimo uljepšati hladne zimske dane', izjavila je TV voditeljica i glazbenica Sanja Doležal.
 

Drogerija KOZMO u mjesecu darivanja predstavlja širok spektar poklona i poklon setova cijenom dostupnih svima, a svi se pokloni se i ove godine besplatno zamataju. Parfemi su uvijek lijep poklon sa kojim nećete pogriješiti, a velik izbor poklona za sve generacije KOZMO čine našim najboljim prijateljem uz kojeg ćemo lakše donijeti odluku kako razveseliti najmilije.


'Izabrao sam parfeme i kozmetiku za moju obitelj i poslovne suradnike. S njima mi je svaki dan poseban i nadam se kako će se razvesliti darovima iz drogerije KOZMO! Odabrao sam i dosta proizvoda iz KOZMO privatne marke koje su djelo naših ljudi, a vrhunske su kvalitete' , otkrio je modni dizajner Juraj Zigman.


Mlada glumica Sementa Rajhard i vaterpolist 'HAVK Mladost' Kristijan Milaković ove će godine najmilije darivati poklonima iz drogerije KOZMO. Šareni pokloni znak su pažnje za drage osobe a uvijek nas iznova razvesele.


Drogerija KOZMO u blagdansko će vrijeme kao i svake godine razvesliti i one kojima je naša pomoć itekako potrebna, a ove će godine to biti udruga 'Ljubav na djelu' koja brine o djeci oboljeloj od malignih bolesti te njihovim obiteljima.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene