POGLEDAJTE VIDEO

Bryan Ferry poziva sve u Dubrovnik na koncert 30. rujna!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Koncert visoke produkcije Bryan Ferry & Orchestra samo je kruna proslave obilježavanja obljetnice Hotela Excelsior.

Bryan Ferry u kratkoj video poruci poziva na koncert povodom 100. godišnjice Hotela Excelsior

Pogledaj i ovo showbuzz Adriatic Luxury Hotels Još tjedan dana do besplatnog spektakularnog koncerta Bryana Ferryja na Stradunu!

U suradnji s partnerima projekta tvrtka Adriatic Luxury Hotels s ponosom najavljujuje jedinstveni glazbeni događaj na Stradunu - spektakularni koncert renomirane svjetske glazbene zvijezde – Bryana Ferrya u pratnji orkestra, koji će se održati 30. rujna kao poklon njegovim građanima, gostima te prijateljima grada i grupacije ALH. Koncert visoke produkcije Bryan Ferry & Orchestra samo je kruna proslave obilježavanja obljetnice Hotela Excelsior kojemu će prethoditi prigodni cocktail u Hotelu Excelsior za brojne partnere, stare goste i prijatelje legendarnog Hotela Excelsior.

U kratkoj video poruci legendarni Bryan Ferry poziva svoje fanove na koncert u Dubrovniku, koji će se održati na Stradunu 30. rujna kao poklon koncert grupacije Adriatic Luxury Hotels povodom 100. obljetnice Hotela Excelsior. U video poruci koju je snimio u pauzama između svoje europske turneje, britanski glazbenik poručuje:

Pozdrav Hrvatskoj! Ja sam Bryan Ferry i jako se radujem skorašnjem koncertu koji će se održati u Dubrovniku u čast stotog rođendana Hotela Excelsior. Toje prvi put da nastupamo u Dubrovniku i svi smo vrlo uzbuđeni zbog toga; ja, band i cijelokupan orkestar. Vidimo se na Stradunu 30. rujna, bit će to fantastičan show. Vidimo se u Dubrovniku!'



Ovaj jedinstveni događaj kao poklon Gradu prigoda je za sve da s nama podijele radost i veselje obilježavanja stoljeće postojanja Hotela Excelsior i ujedno prilika da ovaj događaj još dugo ostane u našim najljepšim sjećanjima. Svi koji žele doživjeti dio njegove bogate i prepričavane povijesti, ove godine imat će posebno zadovoljstvo biti na pravom mjestu, u pravo vrijeme, slaveći stoljeće Hotela Excelsior, poručuju iz AHL-a.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene