Novi singl

'Kunem se da ću prema svojim budućim snahama biti pun razumijevanja'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jedan od najuspješnijih i najpoznatijih muških vokala u regiji, Boris Novković na radost brojnih obožavatelja objavio je novi singl.

'Kunem se da ću i dalje pisati najviše romantičnih pjesama', izjavio je Boris Novković na promociji pjesme 'Kunem ti se' na Narodnom radiju. Gostujući u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' Boris je otkrio sve o svojoj prvoj suradnji s hitmejkerom Antom Pecotićem, koji pjesmu potpisuje.

Pogledaj i ovo showbuzz Premijera Vani je spot Borisa Novkovića 'Kunem ti se' prepun poznatih lica!

Ekskluzivno poslušajte novi singl Borisa Novkovića 'Kunem ti se'!

'Povezao nas je Miroslav Rus, a čim sam čuo pjesmu, znao sam da je to baš to', rekao je Novković, a Ante potvrdio: 'Iskreno sam znao što me očekuje, jer se Boris i ja tako dobro znamo. Malo  je ljudi čiji je senzibilitet toliko sličan mom', rekao je Pecotić, otkrivši da su ih njihovi suradnici u studiju zvali braćom blizancima, koliko su se slagali.

Pjesma 'Kunem ti se' uvertira je u Borisov nadolazeći album, koji je planiran za rujan ove godine. Na promociji pjesme Boris je sukladno naslovu pjesme dao i par 'zakletvi'. 'Sa svojim ću kolegama biti u korektnim odnosima, jer to je i bit svakog posla, a do svog ću izgleda kunem se držati koliko god je to moguće', rekao je Boris kazavši da ne isključuje mogućnost da se još koji put okuša na Eurosongu, te da će za Svjetsko nogometno prvenstvo biti pravi vatreni navijač.

'Kunem se i da ću prema svojim budućim snahama jednog dana biti pun razumijevanja, a kako sam sada kao otac nježan i popustljiv, kao djed ću biti još popustljiviji', izjavio je Boris Novković.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene